مقایسه قابلیت زمانبندی و کارآیی در مدیریت پروژه نرمافزارهای مدیریت پروژه
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی ارزش و مدیریت هزینه
- کد COI اختصاصی: VECONF01_193
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 782
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی معماری، دانشگاه آزادشهر قدس
ارشد مهندسی عمران مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشجوی کارشناسی معماری، دانشگاه آزادشهر قدس،
چکیده
مدیریت پروژه و برنامهریزی در جهت استفاده مناسب از منابع و امکانات موجود، جهت دستیابی به اهداف اقتصادی و اجتماعی یکی از دغدغههای اصلی مدیران و برنامهریزان میباشد. جهت برنامهریزی مناسب بایستی زمان اجرای پروژه با توجه به بروز تأخیرهای زمانی متحمل در انجام فعالیتهای مختلف، محاسبه گردد. در سالهای اخیر نرمافزارهای متعددی در خصوص مدیریت، برنامهریزی و کنترل پروژه با تکیه بر زمانبندی آن ارائه شده است. در این تحقیق سعی بر آن است که، در ابتدا نتایج حاصل از سه نرمافزار رایج و پرکاربرد در زمینه مدیریت پروژه مایکروسافت پراجکت، پریماورا و پرتمستر ، در مورد زمانبندی دو مثال استاندارد با محدودیت و بدون محدودیت منابع با یکدیگر مقایسه شده و در ادامه قابلیتهای کلی نرمافزارهای مذکور بررسی گردیده است. نتایج بدست آمده در زمانبندی با محدودیت منابع، نشاندهنده کارآ بودن نرمافزار پریماورا نسبت به دو نرمافزار دیگر میباشد. همچنین، برای مدیریت سازمانی پروژهها اشتفاده از نرمافزار پریماورا و در صورتیکه نیاز به تحلیل عدمقطعیت در زمانبندی باشد، نرمافزار پرتمستر پیشنهاد میشود. در غیر این صورت از استفاده نرمافزار ماکروسافت پراجکت برای مدیریت زمانبندی پروژهها توصیه میگرددکلیدواژه ها
زمانبندی، نرمافزارهای مدیریت پروژه، ماکروسافت پراجکت، پریماورا، پرتمسترمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.