بررسی چالش های ایمنی و زیست محیطی موجود در صنعت دریایی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مدیریت بحران و HSE در شریان های حیاتی، صنایع و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: DMHSE02_180
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 681
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین
کارشناس ارشد HSE
چکیده
یکی از مهم ترین واقعیت ها در تدوین مقررات ایمنی دریانوردی این بوده که این کار همواره بصورت واکنشی صورت گرفته است . ولی طی سال های اخیر رویکردها بیشتر براساس ارزیابی خطر پذیری و برخوردهای پیش گیرانه، بیش از پیش تحت تاثیر استانداردهای هدف گرایانه بوده است . هرچند به رغم همه پیشرفت های صورت گرفته کماکان نیاز به توسعه و بهبود روش ها و استانداردهای جاری وجود دارد . امروزه سازمان های قانون گذار در صنعت کشتیرانی به تدوین گستره های از اهداف قابل دسترسی می پردازند که امکان استخراج راهکارهای متعارف برای رسیدن بهاستاندارهای مرتبط را در بردارند . به رغم تلاش های صورت گرفته مسائل ایمنی در حوزه دریا همچنان با مشکلاتی روبرو است. در واقع چالش های ایمنی در صنعت دریایی را می توان در حوزه های مختلفی مانند خستگی، مشکلات مدیریت سازمانی، چالش های طراحی و ساخت کشتی، الزامات و شرایط جدید و مسایل موسسات رده بندی بررسی کرد. یکی از مهمترین آنها عوامل انسانی می باشد. عوامل انسانی می توانند منجر به خسارات جبران ناپذیری هم در حوزه زیست محیطی و هم ایمنی حمل و نقل در دریایی شوند.در این مقاله به بررسی چالش های موجود در صنعت دریایی پرداخته و سپس ارائه راهکارهایی مناسب به منظور کاهش تأثیر این عوامل در مواردی از جمله آلودگی و حمل و نقل دریایی پرداخته خواهد شد.کلیدواژه ها
حوادث دریایی _ مدیریت سیستم ایمنیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.