مروری بر مدیریت بحران و ارزیابی HSE در پالایشگاههای در حال ساخت ایران
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مدیریت بحران و HSE در شریان های حیاتی، صنایع و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: DMHSE02_177
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 974
نویسندگان
اهر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر، دانشکده فنی، گروه مهندسی شیمی
اهر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر، دانشکده فنی، گروه مهندسی شیمی
اهر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر، دانشکده فنی، گروه مهندسی شیمی
اهر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر، دانشکده فنی، گروه - مهندسی شیمی
چکیده
در دنیای امروزی، مدیریت بحران از جنبههای مختلف قابل بررسی است. در ایران نیز، با توجه به منابع عظیم نفت و گازی،افزایش پروژههای پالایشگاهی در دست اجرا در کشور و همچنین بالا بودن آمار سوانح در این پروژهها، طرحریزی و توجه به مقولههای بحران، مدیریت بحران و مدیریت HSE حائز اهمیت بسیار زیادی است. بحران، چه بحرانهای طبیعی مانند سیل، زلزله، دریا لرزه، طوفانهای سهمگین، بهمن، گردباد و ... که طی دو دهه گذشته حوادث طبیعی در سراسر دنیا منجر به مرگ حداقل 3 میلیون نفر شده و چه بحرانهای غیرطبیعی مانند بحرانهای ناشی از فناوری، بحرانهای سیاسی، انفجار صنایع شیمیایی، آلودگی هوا، آتش- سوزیها، جنگ و غیره... آثار قابل ملاحظهای را در سرنوشت یک مجموعه خواهد داشت. لذا مدیریت HSE یک بخش اساسی از مدیریت راهبردی امروزی است. مدیریت HSE نقش مهمی را در هدایت و هماهنگسازی فعالیتهای یک سازمان در جهت نیل به اهداف کلان و کاربردی بر عهده دارد. با پیادهسازی نظام مدیریت HSE در هر پروژه تمام خطرات آن عملیات شناسایی و بالطبع راه- حلهای مناسب جهت کاهش ریسک تاحد قابل تحمل ارائه خواهد شد. استقرار نظام مدیریت HSE در سازمانها و صنایع بزرگ به ویژه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی براساس راهنمای تدوین شده، در ایران و جهان در حال افزایش است. در این پژوهش مروری، ضمن ارائه مفاهیم بحران، مدیریت بحران و سیستم HSE ، سعی شده است که به نقش HSE در شناسایی بحران و مدیریت بحران به عنوان یک شاخص عملکردی با هدف حذف تمامی حوادث و آثار زیانبار بر افراد و محیطزیست، حرکت در راستای توسعه پایدار و افزایش بهرهوری در اجرای پروژههای پالایشگاهی در حال ساخت در ایران پرداخته شودکلیدواژه ها
مدیریت، بحران، HSE ، پالایشگاه، ایرانمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.