اسکان اضطراری در بلایا استانداردها و چالش های در پیش رو
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مدیریت بحران و HSE در شریان های حیاتی، صنایع و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: DMHSE02_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1265
نویسندگان
مشاور فرمانداری شهرستان کازرون در مدیریت بحران و دبیر کمیته بحران نیروگاه کازرون
چکیده
در شرایط پس از بحران یکی از اقداماتی که می بایست توسط سازمان های امدادی صورت گیرد برقراری اردوگاه های اضطراری و اسکان مردم آسیب دیده جهت استفاده از امکانات و خدمات ارائه شده می باشد ، اما در این میان مشکلات متعددی گریبانگیر این سازمان ها شده است و از طرف دیگر مردم نیز آنچنان که باید رضایت خاطر نشان نداده اند. از جمله مشکلاتی که در زلزله های مختلف چند سال اخیر می توان به آن اشاره نمود عبارتند از : توزیع بیش از حد نیاز چادر در مناطق آسیب دیده ، عدم استقبال مردم از اردوگاه ها ، بازنمودن چادر و انتقال آن به سایر اماکن ، عدم رعایتاصول و استانداردها در برقراری اردوگاه و اسکان آسیب دیدگان ، عدم تناسب اندازه و الگوهای موجود در اسکان اضطراری آسیب دیدگان با توجه به فرهنگ ایرانی اسلامی و ... که از یک طرف عدم کنترل شرایط موجود سبب از بین رفتن سرمایه ها شده و از طرف دیگر آسیب دیده نیز دچار شرایط بد روحی و روانی خواهد شد. در این مقاله سعی بر آن است تا با روش کتابخانه ای و با توجه به تجربیات بازدید میدانی به دست آمده در زلزله های اخیر از جمله زلزله ش نبه ، گراش ، نورآباد ممسنی و کازرون و همچنین روش های موجود به شناسایی آسیب پذیری های این موضوع در بلایا شد و همچنین به بیان طرحی که در قالب فرمت اکسل آماده و ارائه شده است پرداخته می شود تا اصول مبتنی بر استاندارد اسفیر که استاندارد جهانی در خصوص مدیریت بهداشت و اسکان و خدمات امدادی ارائه شده در زمان بلایا می باشد هر چه سریعتر و بهتر اجرایی شودکلیدواژه ها
بحران – اسکان – آسیب دیده – اسفیرمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.