اجرای مانور گامی مهم در پیشبرد اصول مدیریت بحران در بیمارستانها
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مدیریت بحران و HSE در شریان های حیاتی، صنایع و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: DMHSE02_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1317
نویسندگان
واحد HSE بیمارستان فوق تخصصی شهید هاشمی نژاد
واحد مدیریت منابع انسانی بیمارستان فوق تخصصی شهید هاشمی نژاد
واحد توسعه آموزش بیمارستان فوق تخصصی شهید هاشمی نزاد
چکیده
در مراکز درمانی مانند بیمارستانها هر گونه حادثه غیرمترقبه به عنوان بحران تلقی شده و می بایست به صورت صحیح مدیریت و کنترل گردد تا از تبدیل آن به فاجعه جلوگیری گردد. لذا ضروری است که هر بیمارستانی با توجه به احتمال وقوع بحرانهای داخلی و یا گسترده در جامعه، براساس منابع، امکانات و ویژگیهای خاص خود دارای یک ساختار مدیریت بحران و یا طرح آمادگی اضطراری باشد. بر این اساس ساختار مدیریت بحران در بیمارستانها مطابق با تشکیلات مدیریت بحران وزارت کشور، تشکیل گردیده که شامل یک فرمانده مانند رئیس بیمارستان و چندین واحد بوده و این اعضاء علاوه بر کارهای روزمره وظیفه مدیریت بحران را در حوادث داخل و یا خارج بیمارستانی برعهده دارند. مانور که مجموعه ای است از راهکارهای مناسب قبل از وقوع فاجعه یا حوادث به منظور بالابردن سطح آگاهی و آموزش مهارت های عملی کارکنان در بیمارستانها، هر سال یکبار برگزار می گردد تا میزان آمادگی آنها مورد ارزیابی قرار گرفته و نواقص شناسائی و رفع گردند. این مقاله یک نمونه موفق از مانور بیمارستانی را ارائه می دهد که در مرکز فوق تخصصی شهید هاشمی نژاد به منظور آمادگی و واکنش سریع تیم HICS ، کارکنان اداری، ستادی، پشتیبانی و بالینی با همکاری ستاد پیشگیری و مدیریت بحران منطقه 3 شهرداری در برابر زلزله احتمالی شهر تهران برگزار گردیده است.کلیدواژه ها
مانور - HICS بیمارستان مدیریت بحرانمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.