بررسی رفتار لرزه ای دیوار برشی فولادی موج دار در اثر تغییر جهت موج ورق جان با شکل موج سینوسی،مثلثی،ذوزنقه ای
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی زلزله
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,239
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
QAEC02_028
تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394
چکیده مقاله:
دیوار برشی، یک سیستم کارآمد باربر جانیی در سازه ها است در این سیستم، نوع رفتار سازه ای، خمشی ، برشی و یا تواماً می باشد. دیوار برشی فولادی در دو حالت سخت شده و سخت نشده کاربرد دارد . یکی از نوع آوری هایی که اخیراً در دیوار برشی فولادی بکار برده می شود استفاده از ورق موج دار بجای ورق های ساده است. ایده جایگزینی دیوار برشی فولادی موج دار به عنوان دیوار برشی فولادی سخت شده در سالهای اخیر مطرح شده و نتایج مطلوبی نیز بدست آمده است.مطالعات در این مورد میین آن است که ظرفیت اتلاف انرژی،نسیت شکل پذیری و سختی اولیه سیستم های دارای این تکنولوژی بدلیل داشتن سختی خارج از صفحه زیاد در مقایسه با نمونه های سخت نشده و نیز نمونه های سخت شده بیشتر است. در این مقاله با استفاده از روش اجزاء محدود و مدل سازی توسط نرم افزار Abaqus/CAE به بررسی و مقایسه رفتار هیسترزیس مدل ها با تغییرزاویه جهت انتشار موج های سینوسی، مثلثی و ذوزنقه ای، تحت بارگذاری چرخه ای پرداخته شده که نتایج این پژوهش حاکی از عملکرد لرزه ای بهتر موج سینوسی نسیت به دو موج مثلثی و ذوزنقه ای از نقطه نظر قابلیت جذب انرژی، میزان شکل پذیری و ظرفیت باربری می باشد و این پارامتر ها با تغییر جهت موج در هر مورد نیز تغییر چشمگیری دارد و درکل رفتار هسیترزیس دیوار های با موج قائم مناسب تر از رفتار دیوار با جهات مختلف است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
حمیدرضا حسینی
مربی آموزشی گروه مهندسی سازه موسسه آموزش عالی دیلمان لاهیجان
حسن آقابراتی
استادیار گروه مهندسی سازه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :