پیاده سازی پروتکل IPv6 در یک سازمان نمونه باشرایط خاص با بکارگیری قابلیتهای امنیتی لایه 3

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی الکترونیکی پیشرفت های تکنولوژی در مهندسی برق، الکترونیک و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: TDCONF01_249
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1170
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدجواد مزروعی کاشانی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه جامع امام حسین(ع)

علی ناصری

استادیار و عضوهیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع)

چکیده

برای برقراری ارتباط بین کامپیوترها و ایجاد شبکه ، پروتکل ها و استانداردهایی خاص وجود دارد. یکی از این استانداردها، پروتکل اینترنت(IP) است. اطلاعات ارسالی بین کامپیوترها و مهم تر از آن بین شبکه ها براساس پروتکل IP صورت می پذیرد. این پروتکل وظیفه مسیریابی و آدرس دهی، تحویل بسته (Packet) به مقصد، مرتب سازی آنها و... را به عهده دارد. با گسترش شبکه ها و تکنولوژی، نیاز به همگام بودن با کشورهای جهان از الزامات پیشرفت می باشد. با توجه به روبه اتمام بودن آدرس های IPv4 و حرکت کشورها به سمت IPv6 باید نسبت به شناخت ویژگیهای آن و ظرفیتها و محدودیتهای آن و مقایسه با نسخه قبلی آن اقدام و نسبت به آن سیاستهای لازمه را اخذ نمود. این مقاله ضمن معرفی و بیان تاریخچه ای از IPv6 به بررسی ویژگیها و تفاوتهای آن با نسخه ماقبل آن(IPv4) می پردازد. سپس برخی از اصول امنیتی بکار گرفته شده در پروتکل IPv6 بررسی شده و در انتها ضمن بیان راهکارها و روشهای مهاجرت از IPv4 به IPv6، روش پیاده سازی پروتکل IPv6 در یک سازمان نمونه با شرایط خاص بیان گردیده است.

کلیدواژه ها

شبکه، پروتکل اینترنت، IPv4، IPv6

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.