تهدیدات Wifi در جنگ های راداری و الکترونیکی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی الکترونیکی پیشرفت های تکنولوژی در مهندسی برق، الکترونیک و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: TDCONF01_197
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 970
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید محمد علوی

استادیار گروه مخابرات دانشگاه جامع امام حسین (ع)

مرتضی شاه ولدی

دانشجوی کارشناسی ارشد جنگال دانشگاه جامع امام حسین (ع)

چکیده

امنیت و آرامش، همواره از بزرگترین دغدغه های حکومت ها می باشد. ضرورت پرداخت به این موضوع در هزار ه ای که دشمن با استفاده از تمام امکانات ممکن، مستعد تجاوز و رخنه به منظور پیشبرد اهداف سوء خود می باشد امری کاملا محسوس و ملزم است. امروزه با توجه به تهدیدات، نقاط رخنه پذیر متعددی بوجود آمده است که اغلب مورد غفلت قرار می گیرد. با توجه به رشد روزافزون تکنولوژی، می توان ارتباط اطلاعات را بوسیله شبکه وای فای انجام و ارسال نمود. برای سازمان ها و اشخاص استفاده از این روش سرعت زیادی دارد، اما از لحاظ امنیتی نمی توان به آن اعتماد کامل داشته باشیم بدلیل اینکه شخص مهاجر (هکر) و جاسوسان می توانند با استفاده از تهدیدات امنیتی و حفره های موجود در این شبکه به اطلاعات محرمانه سازمان یا شخص دسترسی پیدا نموده و به محل دیگری انتقال دهند. موفقیت نظام اسلامی در برابر هجمه های سایبری و نرم افزاری دشمنان، انقلاب اسلامی را از دیگر خطرات خاموش در برابر حجم فزاینده ی تهدیدات نظام سرمایه داری غرب در قبال ملت ایران قابل ارزیابی است. هدف این مقاله ارایه ی طرحی مناسب جهت تهدیدات wifi در جنگ های ناهمطراز برای تحلیل مخاطرات امنیتی و تهدیدات سایبری با رویکرد پدافند غیر عامل می باشد. در این مقاله سعی بر آن داشته ایم که اولاً با ارایه اطلاعات مختصر ولی جامع در مورد Wifi و در مرحله ی بعد به شیوه های جنگ الکترونیک و راداری اشاره نماییم و همچنین بایستی این نقاط آسیب پذیر و تهدیدات را شناسایی و راه حلی جهت جلوگیری از نشر اطلاعات ارایه نمود.

کلیدواژه ها

جنگ های ناهمطراز، جنگ الکترونیک و راداری، تهدیدات wifi، شبکه های بیسیم، امنیت شبکه، رمزنگاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.