تاثیر معماری سرویس گرا بر الگوریتم زمان بندی در محاسبات ابری

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی الکترونیکی پیشرفت های تکنولوژی در مهندسی برق، الکترونیک و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: TDCONF01_063
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 704
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اعظم السادات نوربخش

هیات علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان

شاهد کاظمی شریعت پناهی

دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات گیلان

ساسان برهلیا

دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار کامپیوتر دانشگاه گیلان

چکیده

محاسبات ابری، طی سال های اخیر رو به محبوبیت گذارده و شرکتهای بزرگ فناوری اطلاعات سراسر دنیا شروع به طراحی زیر ساخت آن نموده اند. در دنیای فناوری امروزی، برخی حوزه ها همانند SOA در محاسبات ابری نیز مطرح گردیده اند. مقاله حاضر، پژوهشی در مورد الگوریتم های زمان بندی محاسبات ابری با استفاده از SOA، مقوله هایی در زمینه پیاده سازی الگوریتمی جدید و ایده آل را مورد بررسی قرار داده و پیشنهاد می کند که این الگوریتم ها با توجه به مقوله SOA با سایر گونه های دیگر آن به کار گرفته شود. افزون بر این، SOCCA طراحی سطح بالایی را به منظور حمایت بهتر از ویژگی های چندگانه عاریه ای از محاسبات ابری پیشنهاد می دهد. با این وجود، تفسیر های گوناگونی از آن چه که محاسبات ابری می نامند، وجود دارد. حتی اگر برخی از ویژگی های اساسی محاسبات ابری از طریق تلاش های علمی و پژوهشی به مرحله تحقق رسانده شوند، این زمینه هنوز در ابتدای راه پیشرفت خود قرار دارد. همچنین همان گونه که گفته شد با در نظر گرفتن همپوشانی در میان SOA و محاسبات ابری در SOCCA می توان به آنتولوژی ها و پارامتر هایی دست یافت که در آینده سبب بهبود در ساختار الگوریتم زمان بندی در محاسبات ابری شود و نو آوری جدیدی را پیش روی آورد. این مقاله به الگوریتم زمان بندی محاسبات ابری با توجه به تاثیر مقوله SOA پرداخته و روشی ایده آل را برای بهبود الگوریتم زمان بندی در محاسبات ابری بیان می کند.

کلیدواژه ها

معماری سرویس گرا، محاسبات ابری، الگوریتم زمان بندی، معماری لایه ای SOCCA

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.