توسعه کارآفرینی سازمانی و تاثیرپذیری از ابعاد ساختار سازمانی (پیچیدگی ، رسمیت و تمرکز) (مورد مطالعه : ستاد مرکزی گمرک جمهوری اسلامی ایران)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایرانی اسلامی
- کد COI اختصاصی: VALIASR01_226
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 900
نویسندگان
استادیار گروه مدیریت دانشگاه لرستان
دانشجوی دکترا مدیریت راهبردی دانشگاه عالی دفاع ملی
کارشناسی ارشد مدیریت دانشگاه علامه طباطبائی
دانشجوی دکترا مدیریت منابع انسانی دانشگاه مالک اشتر
چکیده
هدف اصلی در این پژوهش بررسی تاثیر ابعاد ساختار سازمانی (پیچیدگی، رسمیت و تمرکز) بر توسعه کارآفرینی سازمانی در ستاد گمرک جمهوری اسلامی ایران بوده است. پژوهش توصیفی از نوع همبستگی و پیمایشی بوده است . جامعه آماری پژوهش تمامی کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی که دارای مدرک دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس و فوق لیسانس بوده اند که با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای تعداد 140 نفر از آنها به عنوان نمونه انتخاب شدند. به منظور گردآوری داده ها از فرم پرسش نامه محقق ساخته (پرسشنامه کارآفرینی سازمانی). و پرسشنامه استاندارد ساختار سازمانی رابینز استفاده شده است. پایایی آن با استفاده از معیار آلفای کرونباخ 91 درصد تعین شده است. داده های جمع آوری شده، به دو صورت توصیفی و استنباطی (ضریب همبستگی اسپیرمن و رگرسیون همبستگی) تجزیه و تحلیل شده اند . نتایج پژوهش حاکی از آن است که ابعاد ساختار سازمانی بر کارآفرینی سازمانی تاثیر و رابطه معنادار و معکوس (منفی) دارند. یعنی هرچه پیچیدگی، رسمیت و تمرکز بالاتر باشند کارآفرینی سازمانی کمتر می شود.کلیدواژه ها
کارآفرینی سازمانی، پیچیدگی، رسمیت، تمرکزمقالات مرتبط جدید
- تفاوت رویکرد اسلام و نظریه پردازان پست مدرن به مفهوم حقیقت دینی
- نظام انسان شناسی در اندیشه آیت الله مصباح یزدی (ره)
- تحلیل تطبیقی تصرف عدوانی و خلع ید در چارچوب آیین دادرسی ایران
- پژوهشی تدبری در کاربرد اسم جلاله«الله » در قرآن کریم با رویکردی درونقرآنی
- زیست مادرانگی در کشاکش نقشهای چندگانه: بازخوانی نقش مادر شاغل در پرتو آموزههای رضوی و روانشناسی معاصر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.