بررسی تاثیر پاداش دهی و مدیریت تخصیص منابع اضافی بر عملکرد مالی بانک صادرات استان اصفهان

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایرانی اسلامی
  • کد COI اختصاصی: VALIASR01_178
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 765
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد محمودی چالبطان

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، گروه مدیریت، دهاقان، ایران

رضوان ترابی

عضو هیات علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، گروه مدیریت، دهاقان، ایران

چکیده

هدف اصلی این پژوهش بررسی تاثیر پاداش دهی و مدیریت تخصیص منابع اضافی بر عملکرد مالی بانک صادرات استان اصفهان می باشد. این تحقیق از نوع تحقیقات توصیفی میدانی می باشد، جامعه آماری این تحقیق شامل همه کارمندان بانک صادرات استان اصفهان می باشد. از آنجا که تعداد کل کارکنان بانک صادرات استان اصفهان برابر 2104 نفر می باشد حجم نمونه با استفاده از جدول مورگان برابر 325 نفر برآورد شد. در این تحقیق از روش نمونه گیری خوشه ای استفاده شده است بدین صورت ابتدا استان اصفهان به چهار قسمت شمال، جنوب، مشرق و مغرب تقسیم شده و برای هر قسمت در بین کارکنان بانک تعداد 9 پرسشنامه اضافی یعنی 90 پرسشنامه برای هر قسمت که جمعاً 360 پرسشنامه توزیع شده است که از این تعداد 325 پرسشنامه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. سپس این داده ها از طریق نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شده و در دو مرحله به اطلاعات مورد استفاده در این تحقیق، تبدیل می گردند. در مرحله اول که تجزیه و تحلیل توصیفی می باشد، داده های جمع آوری شده به صورت جدول آمار توصیفی و نمودار هیستوگرام ارایه می شود و در مرحله دوم که تجزیه و تحلیل استنباطی می باشد، با استفاده از آزمون رگرسیون چند متغیره داده ها مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند. نتایج بدست آمده از آزمون فرضیات بیانگر این است که پاداش دهی و مدیریت تخصیص منابع اضافی بر عملکرد مالی بانک صادرات استان اصفهان تاثیر دارد.

کلیدواژه ها

پاداش دهیف مدیریت تخصیص منابع اضافی، عملکرد مالیف نیروی انسانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.