تاثیر فرهنگ سازمانی نظام بانکی بر فرهنگ اقتصادی جامعه
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایرانی اسلامی
- کد COI اختصاصی: VALIASR01_160
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 624
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته حقوق تجارت بین الملل، دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته حقوق تجارت بین الملل، دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
چکیده
در سالیان اخیر پیرامون اقتصاد و اهمیت آن، مباحث زیادی در سطوح مختلف جامعه مطرح بوده، ولی مبحثی که در این میان کمتر بدان توجه گردیده، بحث ارتباط فرهنگ و اقتصاد است. در هم تنیدگی اقتصاد و فرهنگ، باعث گردید مقوله فرهنگ و تاثیر آن بر اقتصاد و در سطح خرد، تاثیر آن بر محیط های کسب و کار کمتر مورد توجه قرار گیرد. در حالی که امروزه به وضوح می توان مشاهده نمود با کوچکترین تغییر در فرهنگ و سلیقه تولید کنندگان و مصرف کنندگان یک کالا و خدمات، چه اثرات بزرگی روی مولفه های اصلی مرتبط با آن کسب کار از جمله سودآوری، بهره وری ، ضریب نفوذ کالا و خدمات، پوشش جغرافیایی و غیره ایجاد می نماید و در نهایت بقا و یا زوال شرکت ها و موسسات را رقم می زند. از مهمترین عوامل تغییرات در سازمانها، خصوصاً موسسات مالی و بانکها، منابع انسانی آنها می باشد. اهمیت روزافزون سرمایه انسانی موجب شده است کیفیت سرمایه انسانی مورد استفاده در سازمانها بیشتر مورد توجه قرار گیرد. لذا در این مقاله سعی گردیده در ابتدا به ارتباط اقتصاد و فرهنگ و سپس به نقش گزینش در ارتقای فرهنگ سازمانی و تاثیر آن بر مقوله فرهنگ اقتصادی جامعه بپردازند.کلیدواژه ها
اقتصاد، نظام بانکی، تغییرات فرهنگیف فرهنگ اقتصادی، گزینشمقالات مرتبط جدید
- تفاوت رویکرد اسلام و نظریه پردازان پست مدرن به مفهوم حقیقت دینی
- نظام انسان شناسی در اندیشه آیت الله مصباح یزدی (ره)
- تحلیل تطبیقی تصرف عدوانی و خلع ید در چارچوب آیین دادرسی ایران
- پژوهشی تدبری در کاربرد اسم جلاله«الله » در قرآن کریم با رویکردی درونقرآنی
- زیست مادرانگی در کشاکش نقشهای چندگانه: بازخوانی نقش مادر شاغل در پرتو آموزههای رضوی و روانشناسی معاصر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.