رویکرد مدیریت استراتژیک در توسعه کارآفرینی سازمانی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایرانی اسلامی
- کد COI اختصاصی: VALIASR01_116
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 693
نویسندگان
استادیار، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه زنجان، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی بین الملل، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه زنجان، ایران
چکیده
کارآفرینی و مدیریت استراتژیک مفاهیمی اقتصادی هستند که در توسعه شرکت ها موفقیت زیادی کسب نموده اند. از این رو در تحقیق حاضر به بررسی رویکرد مدیریت استراتژیک در توسعه کارآفرینی سازمانی می پردازیم. کارآفرینی، خلاقیت و کسب و کارهای مخاطره آمیز، سوخت موتور اقتصاد پیشرفته را فراهم می کنند. مدیریت استراتژیک فرآیند ارزیابی سازمان و محیط در جهت تحقق اهداف بلندمدت سازمان است. مدیریت استراتژیک، باعث بهبود در عملکرد کارآفرینی و توسعه مولفه های آن یعنی پیشگامی، رقابت پذیری و خلاقیت در سازمان می گردد. کارآفرینی مانند مدیریت استراتژیک بر فرصت ها متمرکز است که نشانگر رابطه تنگاتنگ و تأثیر پذیری آنها از همدیگر است و مبنای خوبی برای تشریح روابط آن ها است. همچنین در کسب و کار ، تغییراتی را به وسیله کشف فرصت در محیط های نامطمئنی که در آن فعالیت می کند، به وجود می آورند. بنابراین اثربخشی مدیریت استراتژیک در توسعه کارآفرینی سازمانی، در گرو موفقیت افراد سازمانی می باشد و توجه هرچه بیشتر به این سرمایه های انسانی تضمین کننده ی رشد و پیشرفت سازمان ها خواهد بود در این تحقیق، در نهایت براساس نتایج به دست آمده پیشنهادهایی ارائه شده است.کلیدواژه ها
مدیریت استراتژیک، کارآفرینی، کارآفرینی سازمانیمقالات مرتبط جدید
- تفاوت رویکرد اسلام و نظریه پردازان پست مدرن به مفهوم حقیقت دینی
- نظام انسان شناسی در اندیشه آیت الله مصباح یزدی (ره)
- تحلیل تطبیقی تصرف عدوانی و خلع ید در چارچوب آیین دادرسی ایران
- پژوهشی تدبری در کاربرد اسم جلاله«الله » در قرآن کریم با رویکردی درونقرآنی
- زیست مادرانگی در کشاکش نقشهای چندگانه: بازخوانی نقش مادر شاغل در پرتو آموزههای رضوی و روانشناسی معاصر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.