هندسه فرکتال درخت راه حلی در نوآوری سازه های معماری
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی شهرسازی، مدیریت شهری و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: UUSD01_0473
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1214
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج
چکیده
بعضی اوقات ساختارهای پیچیده طبیعت، سازه های انسانی را تحت تأثیر قرار می دهند. ساختار گوتیک نشان داده است که نیروهامی توانند در طول مسیرهای پیچیده از فضا عبور کنند و این امر اگر با ابعاد صحیح صورت پذیردحتی می تواند در مسیرهایدلخواه انجام شود. ساختارهای آجدار، به طریقی مانند درختانی هستند که در آن شاخه ها در عوض شیره گیاهی، نیروها را حمل می کنند آنها به مانند شاخه ها و تنه درخت عمل می کنند که توسط روش های فرکتال پایین می آیند. در این مقاله الگوی ساختار چتر- مانندی ارائه می شود که می تواند به عنوان پوششی در برابر تابش آفتاب در محیط های گرم و خشک در نظر گرفته شود . درحالی که چنین طراحی هایی معمولاً به عنوان پشت بامهای دارای پایه در لبه های خارجی مطرح می شودنوآوری این مقاله در آن است که درختواره هایی به شکل چتر طراحی می شود. از این روی مطالعه چگونگی ترکیب مفاهیم رشد فرکتال درخت- مانند و دوطرفه بودن از اهداف این مقاله است. ویژگی دیگری که در طراحی ساختار درخت-مانند در این مقاله مد نظر است گذشتن ازمرز ایستایی و ایجاد ساختاری پویا و قاب حرکت است که تغییرات شکل حاصل از گذر زمان را را پوشش داده و انتقال عناصر سازنده از تولید به سلت مونتاژ را تسهیل می کند. قابلیت گسترش از اهداف دیگر ساختار مد نظر در این مقاله است که با اختصاص مفاص پیچشی و لغزشی برآورده می شود. البته دستیابی به تمام اهداف مد نظر، مطمئناً محدودیت هایی در پی دارد که با بررسی طراحی های حاصل از برنامه کامپیوتری مشخص می شودکلیدواژه ها
ساختارهای دوطرفه، ساختارهای درختی، فرکتالها، هندسه متغیر، چترهامقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.