مطالعات امکانسنجی احداث پیاده راه در منطقه 21 شهر تهران و تاثیر آن بر ترافیک وسایل نقلیه

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی شهرسازی، مدیریت شهری و توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: UUSD01_0326
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 568
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید طاهری

کارشناس ارشد، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

سیدعلی صحاف

استاد یار دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده

در تهران امروز، عابرین پیاده تحت سلطه بزرگراهها هستند و گاهی مجبور میشوند به اجبار به نقاط دیگر کوچ کنند.منطقه بازار باید از این نظر مورد توجه قرار گیرد تا نقش عابر پیاده در کالبد این ناحیه مجددا احیا شود. در اینمقاله مطالعاتی که به همین منظور انجام شده به اختصار معرفی شده است. در یکی از این مطالعات امکانسنجی احداث پیاده راه در خیابان سی تیر در منطقه 21 صورت گرفته است و دیگری در خصوص احداث پیاده راه درخیابانهای شمالی محدوده بازار و تاثیر آن در ترافیک موجود پس از اعمال محدودیتها ، میباشد. در این مطالعات نتیجه بازدیدها و شناسایی وضع موجود و کاربریهای اطراف و تحلیل های ترافیکی حاکی از آن بود که با توجه بهحجم عابر پیاده در خیابان سی تیر به میزان کمتر از 21 نفر بر دقیقه به ازای یک متر عرض و همچنین با توجه به اینکه خیابان شیخ هادی به عنوان مسیر جایگزین خیابان سی تیر قادر به انتقال این حجم نمی باشد، نه تنها پیاده راه سازی خیابان سی تیر ضرورت ندارد، بلکه از لحاظ ترافیکی نیز امکان پذیر نمی باشد. نتیجه مطالعه تاثیر احداثپیاده راه در خیابان های ناصر خسرو و باب همایون ، در ترافیک موجود، حاکی از عدم وجود مشکل جدی برای عبور از مسیرهای جایگزین توسط خودروهای سواری بوده و میتوان با ایجاد یک حلقه دسترسی این محدودیت ها را به غیر از خیابان سی تیر ، بدلیل جذب ترافیک منتهی به بهارستان و فردوسی رفع کرد

کلیدواژه ها

مهندسی ترافیک ، پیاده راه ، بازار تهران، عابر پیاده، منطقه12

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.