بررسی میزان ضایعات نان و ارتباط آن با مصرف گندم و آرد بعد از هدفمندی یارانه ها(مطالعه موردی استان مازندران)

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: NEWCONF01_493
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 650
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ارسلان خیاطپور عمران

دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر

سید علیرضا ابراهیمی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر

ابراهیم حلاجیان

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر

میثم نقوی مرمتی

دانشجوی مقطع دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد- شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲

چکیده

نان از گذشته تا کنون از احترام فراوانی نزد ملل مختلف و بخصوص ایرانیان برخورداربوده است. قوت غالب بوده و با توجه به الگوی مصرف غذا از گذشته، امروزه نان به عنوان اصلی ترین عامل تامین انرژی ( به طور متوسط 46/2 درصد از کل انرژی مصرفی روزانه یک نفر شهری و 59/3 درصد از کل انرژی مصرفی روزانه یک نفر روستایی) و مهمترین غذای مورد مصرف توسط مردم است. این کالای استراتژیک همواره مورد توجه بوده و تامین ، قیمت گذاری ، حفظ کیفیت و کاهش ضایعات آن یکی از دغدغه های دولتها و دولتمردان در اعصار مختلف بوده است. کالای نان پس از اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها در سال 1389 در زمینه های مختلفی همچون کیفیت و میزان ضایعات نان نسبت به سالهای قبل از اجرای قانون دستخوش تغییرات و تحولاتی گردید. هدف از این تحقیق بررسی اثرات اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها برکالای نان و ارتباط آن با مصرف گندم و آرد در استان مازندران می باشد.این مطالعه از نوع توصیفی- تحلیلی بوده و بر اساس مطالعات کتابخانه ای و پخش پرسشنامه می باشد.طبق نتایج بدست آمده از این تحقیق اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها اثر معنی داری بر کاهش ضایعات نان داشته که خود به کاهش مصرف گندم و آرد در استان مازندران منجر شده است.

کلیدواژه ها

هدفمند سازی یارانه ها، ضایعات نان، کیفیت نان، مصرف گندم و آرد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.