بررسی فعالیت آنتی اکسیدانتی عصاره اتانولی جلبک Cladophora coelothrix
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: NEWCONF01_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1018
نویسندگان
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان
گروه زیست شناسی دانشگاه قائمشهر
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر
چکیده
رادیکال های آزاد با عث ایجاد بیماری های ز یادی در انسان می شوند. آنتی اکسیدانها با خنثی سازی رادیکالهای آزاد از یک طرف باعث کاهش خطر ابتال به بیماریهای قلبی عروقی و سکته میشوند و از طرف دیگر از پیشرفت سرطانها جلوگیری میکنند . جلبک ها منبع غنی از ترکیبات فنلی ( فلاونوئید، تانن و آنتوسیانین ) هستند که مهم ترین آنت اکسیدان های طبیع به شمار می آیند . لذا این پژوهش به منظور بررسی محتوی ترکیبات فنل ،فنلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی جلبک Cladophora coelothrix انجام شده است . در این مطالعه آزمایشگاهی ابتدا سنجش میزان فنل و فلاونوئیدی به روش اسپکتروفتومتری صورت گرفت و در نهایت فعالیت آنتی اکسیدان عصاره گیاه در غلظت های مختلف با استفاده از روش مهار رادیکال ازاد 2 و2- دی فنیل 1- پیکریل هیدرازیل (DPPH) و میزان احیاء کنندگی آهن III اندازه گیری شد. نتایج های به دست آمده نشان دادند که میزان ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و آنتی اکسیدان عصاره اتانولی در یک گرم به ترتیب 0.13 اکی والان گالیک اسید، 69.77 اکی والان کوئسترین و 0.18 میلی گرم بر میلی لیتر می باشد قدرت احیاء کنندگی آهن عصاره نزدیک به اسکوروبیک اسید بود.کلیدواژه ها
ترکیبات فنلی، فعالیت آنتی اکسیدان، DPPH ، احیاء کنندگیمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.