نقش محصولات کشاورزی در توسعه گردشگری نمونه موردی زعفران در شهرستان گناباد

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: NEWCONF01_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1139
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یونس غلامی بیمرغ

استادیار گروه جغرافیا و اکوتوریسم دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه کاشان

رسول حیدری سورشجانی

استادیار گروه جغرافیا و اکوتوریسم دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه کاشان

چکیده

گردشگری کشاورزی به عنوان یکی از شاخه های نوین گردشگری که ارتباط عمیق و ریشه داری با محیط های روستایی دارد به بهره گیری از فعالیت های کشاورزی در راستای اوقات فراغت گردشگران تاکید دارد یکی از انواع این گردشگری ، گردشگری محصولات به خصوص در زمان برداشت می باشد زغفران به عنوان یک محصول استراتژیک و اقتصادی علاوه بر اهمیت آن در اقتصاد کشاورزی با توجه به فصل مناسب می تواند از نظر توسعه گردشگری به خصو در مناطق روستایی کمک زیادی نماید شهرستان گناباد یکی از چند شهرستان پربازده در تولید محصول می باشد این شهرستان با توجه به محرومیت خود از ظرفیت گردشگری محصول رعفران برای توسعه مناطق محروم به خصوص مناطق روستایی استفاده نماید روش تحقیق با توجه به موضوع تحقیق توصیفی - تحلیل می باشد نتایج تحقیق نشان می دهد با توجه به موقعیت زمانی و مکانی در تولید و برداشت محصول زعفران می تواند کمک زیادی در توسعه گردشگری در شهرستان نماید.

کلیدواژه ها

گردشگری روستایی، زعفران، قنات، شهرستان گناباد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.