بررسی ومدلسازی سلولهای فتوسنتز جهت استخراج توان الکتریکی درشب

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی برق و کامپیوتر سیستم های محاسباتی توزیع شده و شبکه های هوشمند
  • کد COI اختصاصی: ELECONFK01_064
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 613
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشته سیفی

دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان

چکیده

در حال حاضر صنعت خودروسازی در مسیر انتقال به سمت الکتریکی شدن و همراه شدن با وسایل نقلیه سوخت ترکیبی (هیبریدی ) می باشد . تاکنون انرژی کاربردی برای مصرف کننده ها انرژی از توانهای حرارتی و هسته ای تامین شده است که هیچ کدام از این انرژی ها نه تمیز و نه سبز و نه تجدید پذیر می باشند . سلولهای الکتروشیمیایی فتوسنتز یک جایگزین مناسب برای تامین انرژی خودروهای الکتریکی و خودروهای سوخت ترکیبی می باشد . این سلول ها عملکردی گسترده تر از سلولهای فتوولتاییک دارند . با بکارگیری سلول های فتوولتاییک، تولید مستقیم الکتریسته از تابش خورشید امکان پذیر می گردد. اما سلولهای الکتروشیمیایی فتوسنتز (PEC) از میکروارگانیسم های هوازی برای تولید انرژی استفاده می کنند . می توانند در هر دو شرایط روشنایی و تاریکی انرژی تولید نمایند . PEC نسبتا یک منبع انرژی تجدید پذیر جدید است که می تواند یک منبع فوق العاده برای تامین انرژی پاک و سبز باشد.

کلیدواژه ها

سلولهای الکتروشیمیایی، سیستم فتوسنتزی ، سیستم فتوولتاییک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.