طراحی آشیانه بالگردها مبتنی بر ملاحظات پدافند غیرعامل
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش ملی پدافند غیر عامل در علوم دریایی
- کد COI اختصاصی: NCPDMS01_347
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1666
نویسندگان
کارمند وزارت دفاع
چکیده
استفاده گسترده از نیروی هوایی در جنگ ها چیزی کم سابقه و یا عجیب نیست و نقش نیروی هوایی، فراتر از یک نیروی پشتیبانی کننده از واحدهای زمینی است و این نیرو قادر است با سلاح های هوشمند و بمب افکن های سنگین، پایان جنگ را رقم بزند . اگر با جاری نمودن اقدامات پدافند غیرعامل، بتوانیم با مخفی نمودن تسلیحات نظامی پرنده مثل هواپیما ، موشک ، بالگرد و پهپاد در حمله اولیه دشمن. این تسلیحات را سالم حفظ کرده و از آنها محافظت نماییم ، می توان امیدوار بود که به کمک این تسلیحات به مقابله با دشمن پرداخت و به عبور از بحران کمک کرد. بدون تردید باید با استفاده از علوم پدافند غیرعامل آشیانه های مستحکم و دور از دید دشمن را به مقدار کافی بسازیم و تسلیحات و نفرات پشتیبانی کننده فنی و تدارکاتی را تأمین نمائیم و این هدف را دنبال کنیم که پس از دفع ضربه اول نوبت زدن ضربه دوم از آن ماست و از این تهدید یک فرصت برای خود بسازیم. برای آنکه بدانیم چه آشیانه ای و در کجا و چگونه احداث کنیم لازم است اول انواع بالگردها و نحوه تقسیم بندی آن ها را از نظر بگذرانیم و آن دسته از بالگردهایی را که شرکت پنها از آن بهره مند است متمایز و سپس اقدام به برنامه ریزی برای حفظ و اختفای آن ها نماییم. به منظور طراحی آشیانه ها ابتدا لازم است انواع تهدیدات را از نظر گذرانده و تهدیدات آشیانه ها مورد بحث قراردهیم. با توجه به اینکه در این پایان نامه نگارنده به دنبال یافتن روش های کاهش آسیب پذیری آشیانه های ویژه ی بالگردها می باشد، لذا ابتدا باید انواع تهدیداتی که این گونه آشیانه ها را تهدید می کند، شناسایی و تبیین گردند و سپس اقدامات لازم برای مصون نگه داشتن آشیانه ها در برابر تهدیدات یاد شده را انجام دهیم. به طور کلی در این تحقیق سعی شده است با استفاده از پرسش نامه هایی که در اختیار جامعه آماری قرار می گیرد، نقطه نظر آن ها را درباره ی شناسایی انواع تهدیدات و نیز شناسایی اقدامات پدافند غیرعاملی برای حفاظت از آشیانه های موجود در کشور در برابر تهدیدات احتمالی به کار گرفت. نگارنده در این تحقیق به راهکارهایی رسیده و از روش AHP توانسته است به دفاع از یافته های خود بپردازدکلیدواژه ها
پدافند غیرعامل ( passive defense ) ، بالگرد (Helicopter) ، آشیانه (shelter) ، استتار(camouflage) ، آسیب پذیری (Vulnerability)مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.