طراحی سازه های دریایی ایمن ضد ماهواره های جاسوسی با استفاده از نانوکامپوزیت
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش ملی پدافند غیر عامل در علوم دریایی
- کد COI اختصاصی: NCPDMS01_290
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 992
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان
کارشناس ارشد مهندسی عمران سازه دانشگاه سمنان
استاد و عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان
مربی و عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه پیام نور واحد سمنان
چکیده
در این روش با استفاده همزمان از چند لایه پوشش با سطوح عملکرد متفاوت سعی می شود علاوه بر استفاده از روش تغییر شکل ظاهری و کاهشRCS از این طریق میزان بازتابش امواج رادیویی و نیز میزان انعکاس حرارتی به حداقل ممکن کاهش یابد . امواج راداری دارای میدان الکتریکی و میدان مغناطیسی هستند که با استفاده ازنانوکامپوزیت نانو ذره ای میتوان موج الکتریکی امواجراداری را جذب و انرژی آنرا تبدیل به حرارت کرد و باعث میرایی این امواج شد. در این پروژه با نانوکامپوزیت کردن نانوذرات مغناطیسی و پلیمرهای رسانا قادر به جذب مقدار قابل ملاحظه ای جذب امواج میکروویو و محدوده راداری می شویم.با توجه به اهمیت سازه های دریایی بویژه ادوات نظامی دریایی و ادوات خاصی که در اعماق دریا می باشند و همچنین ادوات غیر نظامی مانند خطوط انتقال انرژی، استفاده از تکنولوژی های که بتواند سبب کاهش آسیب پذیری به نقاط حساس و دفاعی کشور بویژه در زمان جنگ گردد بسیار حیاتی می باشد.این تکنولوژی قادر خواهد بود در کاربردهای مختلف جهت فریب ماهوارهای بیشمار دشمن در سازهای دریایی و حتی سازه های مستقر در سواحل مانند سایت های موشکی بسیار پر کاربرد واقع گردد. استفاده از نانوکامپوزیت نانو ذره ای نانو مگنتیت و نانو لوله های کربنی و نیز استفاده از رنگ ها ی جاذب ورودی و خروجی برخی از تکنولوژی های بکار برده در این طرح می باشدکلیدواژه ها
نانوکامپوزیت، سازه دریایی، ماهواره جاسوسیمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.