استراتژی پدافند غیر عامل در جهت امنیت غذایی با تکیه بر توسعه تولید آبزیان
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش ملی پدافند غیر عامل در علوم دریایی
- کد COI اختصاصی: NCPDMS01_069
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1155
نویسندگان
شرکت مهندسی مشاور مانگرو
چکیده
پدافند غیر عامل می تواند به امنیت غذایی کمک نموده ومیزان ریسک را تا حدود زیادی کاهش دهد. میزان مصرف سرانه گوشت مرغ با 0۳ کیلوگرم بیشتر از گوشت قرمز با ۱0,۵ کیلوگرم در سال و هر دو بیشتر از گوشت ماهی با ٨ کیلوگرم می باشد. وضعیت میزان امنیت غذایی در کشور با استفاده از روش کمی سازی عددی بررسی شده است. در وضعیت عالی میزان دامنه در 0+ قرار داشته که به معنی تامین آبزیان در سطح نیاز و کشش مصرف جامعه می باشد. در وضعیت نبود امنیت غذایی 0 طبقه بندی شده است. نتایج نشان می دهد که فاصله زیادی بین مصرف جهانی آبزیان با میزان مصرف جهانی در - ایران وجود دارد. میزان مصرف جهانی آبزیان ۱٨,۵ کیلوگرم و ایران ٨,۵ کیلوگرم می باشد. بر اساس سه سناریو تعریف شده میزان تولید در سناریو ادامه روند موجود ٨,۵ کیلوگرم و در سناریو 0 با ۱,۵ کیلوگرم ارتقاء به ۱2 کیلوگرم و در سناریو ۳ با ۱0 کیلوگرم ۳,۵ کیلوگرم برای هر نفر ایرانی میزان مصرف سرانه قابل ارتقاء می باشد. لذا با توجه به این موضوع ضریب امنیت غذایی نیز از وضع موجود که 2 در نظر گرفته شده در 0 سناریو ارتقاء یافته و به ۱+ و 0+ خواهد رسید. امنیت غذایی مقوله ای است که به کمک پدافند غیر عامل در کشور آمده و در صورت بروز مشکلات می تواند به پدافند غیر عامل کمک نماید. تهیه برنامه توسعه تولید مواد پروتئینی در کشور بخصوص آبزیان که دارای پتانسیلهای توسعه می باشد می تواند این اهداف را تحقق بخشد.کلیدواژه ها
امنیت غذایی، پدافند غیرعامل ، آبزیان، پروتئین حیوانی، محاسبات عددیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.