استفاده از کنترل باند هیسترزیس جهت تست رله های حفاظتی

  • سال انتشار: 1375
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی برق
  • کد COI اختصاصی: PSC11_104
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2356
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین عسگریان ابیانه

دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشکده مهندسی برق

محمد کریمی

دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشکده مهندسی برق

چکیده

در این مقاله روش جدیدی برای تقویت جریان مورد نیاز در تست رله های الکترومغناطیسی جریان زیاد ارائه گردیده است . اساس این تقویت کننده استفاده از یک مبدل سوئیچینگ از نوع منبع ولتاژ (VSI) با روش کنترل باند هیسترزیس جریان می باشد . در اینجا ضمن بررسی مبانی تئوریک روش بکار رفته، نمونة مدار آزمایشگاهی مبدل ساخته شده معرفی گردیده و نتایج عملی بدست آمده از آن نشان داده خواهد شد . همچنین با استفاده از شبیه سازی کامپیوتری مبدل ذکر شده عملکرد تقویت کننده مورد بررسی قرار خواهد گرفت و سپس نتایج بدست آمده از شبیه سازی بر روی یک بار سلفی، با نتیجه عملی بدست آمده مقایسه خواهد شد . تقویت کننده ساخته شده به طور موفقیت آمیزی بر روی یک نوع رله الکترومغناطیسی جریان زیاد با مشخصه معکوس تست گردیده که در پایان نتایج آن رائه خواهد گردید .

کلیدواژه ها

کنترل جریان، هیسترزیس، رلة الکترومغناطیسی جریان زیاد، تست رله

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.