یک هادی قطور در هر فاز یا چند هادی با مقطع معادل آن
- سال انتشار: 1375
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC11_100
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1466
نویسندگان
دفتر مجامع علمی شرکت توانیر
چکیده
در خطوط انتقال نیرو وقتی مقطع هادیها افزایش می یابد . سرمایه گذاری آنها زیادتر و تلفات انرژی کمتر می گردد، اما این اقدام تأثیر چندانی در افزایش توان انتقالی خطوط انتقال نیرو ایجاد نمی کند، چون حد توان انتقالی بستگی به حد مجاز افت ولتاژ و حد پایداری خطوط دارد . گرچه افت ولتاژ و پایداری خطوط به طور مستقیم به مقادیر مقاومت، راکتانس و کاپاسیتانس وابسته می باشند اما در عمل رابطه ضعیفی با مقطع هادیها دارند ( در شرایط نرمال حدود %)5 و در نتیجه با انتخاب مقاطع بزرگتر برای هادیها نمی توان، توان انتقالی خطوط را افزایش داد . در چند سال اخیر مقطع هادیهای خطوط انتقال نیرو در سطوح مختلف ولتاژ افزایش یافته است بطوریکه در سطح ولتاژ 132 تا هادی Drake و در سطح ولتاژ 230 کیلوولت تا هادی Curlew بکار گرفته شده است . بررسیهای انجام شده در این مقاله نشان می دهد وقتی ضرورت استفاده از هادیهائی با مقطع بالا احساس گردد، از دیدگاه فنی و اقتصادی تا محدوده معینی افزایش قطر و بعد از آن افزایش تعداد هادیهای فرعی در هر فاز موجه می باشد . در این مقاله ما در صدد پاسخگوئی به این سئوال هستیم که آیا انتخاب مقاطع بالا برای خطوط ساده کاری است منطقی یا بهتر است در چنین مواردی از خطوط انتقال بندل با هادیهای نازکتر استفاده کرد؟ به عبارت دیگر اگر در یک خط انتقال مقطع معادلSدر هر فاز مناسب باشد، می خواهیم بدانیم یک هادی با مقطع S بهتر است یا دو هادی با مقطع S/2 یا سه هادی با مقطع S/3 و یا K هادی با S/K ؟ در این بررسی با توجه به دیدگاههای فنی و اقتصادی برای یک مقطع معادل معین، روش مناسبی جهت انتخاب تعداد بهینه هادیها در هر فاز ارائه می گردد .کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی پدیده خشکسالی در استان خوزستان با استفاده از شاخص بارش استانداردSPI
- طبقه بندی تومورهای مغزی از تصاویر MRI با شبکه کانولوشن و روش های آموزش انتقال
- افزایش راندمان یک مبدل ترکیبی توان بالا با استفاده از تکنیک ZCT در عملیات سوئیچینگ نرم
- GNRFET-based Voltage Controlled Ring Oscillator Using GDI NAND Gate
- مقابله با اثرات جدا شدنی ناگهانی توربین گازی از شبکه سراسری، با استفاده از سیستم فازی ریزش بار بر پایه شبکه عصبی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.