حفاظت کاتدی سیستم خنک کننده با آب دریا در نیروگاهها
- سال انتشار: 1375
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC11_093
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1747
نویسندگان
شرکت مهندسین مشاور نیرو
شرکت مهندسین مشاور نیرو
شرکت مهندسین مشاور نیرو
چکیده
تجربیاتی که در نیروگاهها با سوخت فسیلی و اتمی بدست آمده [1,2] نشان داده که جدی ترین مشکلات خوردگی در سیستم خنک کنندة نیروگاه وجود دارد . هنگامی که از آب دریا یا آب با املاح زیاد در این سیستم استفاده میگردد، مشکلات خوردگی بسیار حادتر خواهد بود . علاوه بر نوع سیال خنک کننده، فاکتورهای دیگری نیز وجود دارند که می توانند بر سرعت خوردگی سیستم خنک کننده تأثیر گذارده و آنرا افزایش دهند . برخی از این فاکتورها عبارتند از : دبی آب و میزان اغتشاشی بودن جریان آن وجود ناخالصی در آب آلودگی هایی که خوردگی موضعی را افزایش می دهند . کلریزه کردن آب جهت مواد آلاینده استفاده از فلزات مختلف که احتمال خوردگی گالوانیک را افزایش می دهد . روشهای مختلفی برای جلوگیری از خوردگی ارائه گردیده است اما در بین آنها حفاظت کاتدی در مقیاس وسیعی در بخشهای مختلف سیستم خنک کننده مورد استفاده گرفته و کاربرد آن با موفقیت نیز همراه بوده است . در بسیاری از مواردی که حفاظت کاتدی انتظارات مورد نظر را برآورده نساخته، یا به علت طراحی نادرست سیستم با به علت عدم تحلیل درست شرایط کار در مراحل طراحی بوده است . مهمترین اجزائی که در سیستم خنک کننده به روش کاتدی محافظت میگردند عبارتند از : کندانسور پمپها کانالهای آب خنک کننده شامل دریچه ها و توری های ثابت و متحرک سطح داخلی لوله ها در این مقاله هر یک از این موارد بتفکیک بحث میشوند .کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی پدیده خشکسالی در استان خوزستان با استفاده از شاخص بارش استانداردSPI
- طبقه بندی تومورهای مغزی از تصاویر MRI با شبکه کانولوشن و روش های آموزش انتقال
- افزایش راندمان یک مبدل ترکیبی توان بالا با استفاده از تکنیک ZCT در عملیات سوئیچینگ نرم
- GNRFET-based Voltage Controlled Ring Oscillator Using GDI NAND Gate
- مقابله با اثرات جدا شدنی ناگهانی توربین گازی از شبکه سراسری، با استفاده از سیستم فازی ریزش بار بر پایه شبکه عصبی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.