بهره مندی از رویکرد شهر الکترونیک در راستای مقابله با چالش های اقتصاد مقاومتی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش ملی فناوری و مدیریت دانش با محوریت اقتصاد مقاومتی
- کد COI اختصاصی: KMTTORBAT01_067
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 913
نویسندگان
عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه تربت حیدریه
دانشکده کامپیوتر، دانشگاه تربت حیدریه
دانشکده عمران و معماری، دانشگاه زاهدان
چکیده
در دنیای امروز که بیشتر به سمت ماشینی شدن پیش می رود، دیگر روابط مستقیم نمی تواند پاسخگوی نیازهای ما باشد. لذا، سازمان های مهم نظیر شهرداری ها در شهرهای بزرگ باید روش های پیشین را کنار گذاشته و وارد دنیای الکترونیک شوند. شهرداری الکترونیکی، سازمانی است که با بهره گیری از فناوری اطلاعات، خدمات خود را در حوزه مسئولیت وظایف شهرداری، به صورت آسان، سریع و ایمن به شهروندان ارائه می دهد. با توجه به مفهوم توسعه پایدار ملاحظه می شود که ابعادی از توسعه پایدار تنها با استقرار شهر الکترونیک محقق می شود. کاهش زمان اتلاف شده شهروندان در ترافیک، عرضه بهتر خدمات، توزیع عادلانه تر امکانات، افزایش اشتغال و بهبود مدیریت پایدار شهری از ویژگی های اجتماعی شهر الکترونیکی است. طرح اقتصاد مقاومتی طرحی بسته و درون گرا نیست بلکه یک اقتصاد پویا و روان است. اقتصاد مقاومتی در واقع کمتر هزینه کردن و بیشتر سود بردن است. پس باید شورای هر شهر با ارائه مصوبه و شهرداری با اجرای مصوبات شورای شهر و لحاظ کردن اقتصاد مقاومتی هزینه ها را کاهش دهد. از دیگر مشخصه های اقتصاد مقاومتی توانایی مقاومت در برابر عوامل تهدیدزا، تکیه بر ظرفیت های داخلی می باشد. در این مقاله سعی شده است ضمن معرفی شهر الکترونیک رابطه متقابل شهر الکترونیک و اقتصاد مقاومتی را بررسی کرد.کلیدواژه ها
شهر الکترونیک، شهرداری الکترونیک، اقتصاد مقاومتیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.