رتبه بندی عوامل مؤثر بر پذیرش بانکداری اینترنتی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی فناوری و مدیریت دانش با محوریت اقتصاد مقاومتی
  • کد COI اختصاصی: KMTTORBAT01_040
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 815
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهیار داغبندان

رئیس و استادیار موسسه آموزش عالی کوشیار رشت

الهام زرعی جورشری

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

چکیده

بانکداری اینترنتی با استفاده از تکنولوژی اینترنت، مشتریان را قادر ساخته تا فعالیت مالی خود را در یک محیط مجازی انجام دهند. دراین تحقیق عواملی که باعث پذیرش این نوع بانکداری از سوی مشتریان می شود، مورد بررسی قرار گرفته که عبارتند از: ویژگی وبسایت، سودمندی درک شده، خطر و حفظ حریم خصوصی، الویت های شخصی، محیط خارجی و هنجار درونی. تحقیق حاضر از نظرهدف، کاربردی، از لحاظ روش، توصیفی- تحلیلی و از لحاظ روش جمع آوری داده ها و اطلاعات از نوع میدانی است. جامعه آماری دراین تحقیق مشتریان بانکها میباشند. روش نمونه برداری بکار رفته نمونه گیری غیراحتمالی در دسترس بوده و ابزار گردآوری اطلاعات در این تحقیق پرسشنامه میباشد. جهت آزمون فرضیه ها از روش تحلیل مسیر معادلات ساختاری و SPSS و LISREL استفاده گردید که نتایج نشان میدهد که بین ویژگی وب سایت، سودمندی درک شده، خطر و حفظ حریم خصوصی، محیط خارجی، الویت هایشخصی و هنجار فردی با تمایل به قصد پذیرش بانکداری اینترنتی رابطه مستقیم وجود دارد و بین تمایل به قصد پذیرش بانکداریاینترنتی که یک متغیر واسطه می باشد، با پذیرش بانکداری اینترنتی نیز رابطه مستقیم وجود دارد.

کلیدواژه ها

اینترنت، پذیرش بانکداری اینترنتی، مشتریان، معادلات ساختاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.