تحلیلی بر نقش یادگیری سازمانی و مدیریت دانش در آموزش الکترونیکی با رویکرد سند چشم انداز 1404
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: AMACONF01_092
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 778
نویسندگان
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان-
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه گیلان
چکیده
فشار عصر اطلاعات، سازمان ها و دانشگاه ها را مجبور می کند در جهت ایجاد و توسعه سیستم های دانش حرکت کنند تا در اقتصاد جهانی مزیتاستراتژیک کسب نمایند. محیط های حمایتی اثربخش، در خلق و نگهداری پایگاه های دانش در سازمان ها یا دانشگاه ها کمک کننده است. در حمایت از نیازهای آموزشی چندین تکنولوژی موجود است. تکنولوژی هایی مانند میزکار آموزشی توزیع یافته و آموزش مبتنی بر کامپیوتر برای دانشگاه ها و سازمان ها دارای مزایایی است. به هر حال اگر این روش ها کهنه و منسوخ باشند از حیث نگهداری گران و پرهزینه خواهند بود. بنابراین، بیشتر دانشگاه ها تبدیل به شبکه های یادگیرنده می شوند تا بتوانند کارکنان دانشی خود را حمایت کنند. استادان و دانشجویان می توانند اطلاعات را به اشتراک بگذارند و بدون محدودیت حغرافیایی و زمانی به منابع موجود در شبکه جهانی اینترنت دسترسی داشته باشند. بهره برداری از وب به عنوان یک ابزار آموزشی در مرتفع ساختن نیازهای یادگیرندگان، رویکردی نوآورانه نیست. با این حال، استفاده از وب و عامل های نرم افزاری به عنوان تکنولوژی های تسهیل کننده در دانش آفرینی رایج است.یادگیری مبتنی بر وب اساتید و دانشجویان این اجازه را می دهد تا وظایف مبتنی بر یادگیری را انجام دهند. توسعه محیط حمایتی مبتنی بر دانشنیازمند بررسی دقیق الزامات مربوط به رفع مشکلات آن است. توسعه دهنده باید عواملی مانند روش های انتخابی توسط دانشجو، اختصاص پاداش برای ایجاد اطمینان از کاربرد، شناسایی اهداف و نقش های موردنیاز برای حمایت از این رویکرد آموزشی و استفاده آسان از آن را در نظر بگیرد. در نهایت می توان محدودیت های این رویکرد را از طریق برنامه ریزی دقیق کاهش داد.کلیدواژه ها
مدیریت دانش، شبکه های یادگیری، یادگیری سازمانی، پایگاه دانش ، آموزش الکترونیکیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر هوش اخلاقی مدیران بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی تعهد سازمانی کارکنان بیمه دی ایران
- A Comprehensive Review Of Ethical Paradigms In The Accounting Profession
- تاثیر ریسک پذیری شرکت بر ارزش بازار سهام شرکت (مطالعه موردی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران)
- تحلیل صرفه اقتصادی معادن زغالسنگ ایران با تمرکز بر استان های سمنان، طبس و کرمان
- نقش هوش مصنوعی و بلاکچین در تحول فرآیندهای حسابرسی و بهبود تصمیم گیری در حسابداری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.