پایین آوردن دوز مصرف تتراسایکلین همراه با اثربخشی بیشتر جهت تجویز دامی بوسیله یافتن بهترین زاویه اتصال مابین نانوتیوب کربنی و آنتی بیوتیک تتراسایکلین، با استفاده از روشهای محاسباتی
تعداد صفحات: 7 | تعداد نمایش خلاصه: 315 | نظرات: 0
(فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : 0 تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پایین آوردن دوز مصرف تتراسایکلین همراه با اثربخشی بیشتر جهت تجویز دامی بوسیله یافتن بهترین زاویه اتصال مابین نانوتیوب کربنی و آنتی بیوتیک تتراسایکلین، با استفاده از روشهای محاسباتی
علی خرم دوست - گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران -ایران- مسئول مکاتباتسمیرا جلال زاده - گروه مهندسی پزشکی، دانشکده فنی و مهندسی، واحد علوم و تحقیقات آذربایجان شرقی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز-ایران
چکیده مقاله:
تتراسایکلین از سنتز پروتئین باکتریهای در حال رشد جلوگیری نموده و این عمل از طریق ممانعت از اتصال آمینواستیل ترانسفرریبونوکلئیک اسید بر روی ریبوزوم اعمال می گردد. لذا در این کارتحقیقاتی، تلاش بر آن بود که بهترین زاویه اتصال بین نانوتیوب کربنی و تتراستایکلین بدست آید تا ضمن داشتن بیشترین پایداری از نظر سطح انرژی، بهترین زاویه اتصال را برای محیط داخل بدن داشته باشیم تا حین عمل دارورسانی، آنتی بیوتیک، اتصال خود را با نانوتیوب کربنی از دست ندهد.این کار تحقیقاتی هیچگاه در جهان علم به انجام نرسیده بود و اولین بار به روشی کاملا ابتداعی و نو بانجام رسید. اتصال آنتی بیوتیک با نانوتیوب کربنی موجب می شود که هدف یابی دقیقتری برای محل عفونت داخل بدن بدست آید و دوز بسیار کمتری از آنتی بیوتیک مورد نیاز باشد. بدلیل حساس بودن و ابتکاری بودن طرح هر اتصال 4 بار مورد سنجش قرار گرفت تا اطمینان کافی از صحت نتایج حاصل شود و نیز بدلیل نو بودن نگرش در هر مرحله نمودارهای مرتبط با آن مرحله خاص ترسیم گردید تا گواه بر استدلال های بعمل آمده از نتایج باشند. این کار تحقیقاتی به روش محاسباتی انجام گرفت و از نرم افزارهای Chem draw, Chem 3D, Hyperchem , Gaussian برای انجامش استفاده گردید و بهترین زوایه 301 درجه بدست آمد.
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/358875/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
خرم دوست، علی و جلال زاده، سمیرا،1393،پایین آوردن دوز مصرف تتراسایکلین همراه با اثربخشی بیشتر جهت تجویز دامی بوسیله یافتن بهترین زاویه اتصال مابین نانوتیوب کربنی و آنتی بیوتیک تتراسایکلین، با استفاده از روشهای محاسباتی،دومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین در علوم مهندسی و پایه،اردبیل،،،https://civilica.com/doc/358875
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1393، خرم دوست، علی؛ سمیرا جلال زاده) برای بار دوم به بعد: (1393، خرم دوست؛ جلال زاده) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
Lindemeyer, R. I., M. Turck, and R. G. Petersdorf (1962). ...
Higgens, C. E., and R. E. Kastner. (1968). Nebramycin, _ ...
Pedersen, A. H., P. J. Wiesner, K. K. Holmes, C. ...
Benveniste, _ and J. Davies (1971). The enzymatic acetylation of ...
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.