بررسی تغییرات فصلی آلودگی هوای شهر اصفهان
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی برنامه ریزی،حفاظت،حمایت از محیط زیست وتوسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: PCEPSD02_093
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 852
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد نجف آباد
چکیده
شهر تاریخی اصفهان در سال های اخیر دچار بحرانی به نام آلودگی هوا شده است که این بحران می تواند صدمات زیادی به شهروندان و حتی فضای سبز اصفهان وارد کند. یکی از عوامل بسیار مهم در افزایش آلودگی هوا در شهرستان اصفهان افزایش جمعیت و به تبع آن افزایش ساخت و ساز و ایجادمساکن و ساختمان های اداری و تجاری برای برطرف نمودن نیازهای این قشر رو به رشد جمعیت است. مسئولین شهر در این چند سال تلاش های بی وقفه ای در جهت برطرف نمودن این مشکل از جمله افزایش وسایل نقلیه عمومی، کمربند سبز در حاشیه داخل شهر و مهمتر از همه کنترل آلاینده های هوا از جمله استقرار ایستگاه های سنجش آلودگی هوا در مناطق مختلف شهر اصفهان همانند دیگر شهرها از لحاظ آلودگی هوا در فصل پایی و زمستان دچار بحران شدید آلودگی هوا می شود که برای کنترل و کاهش این بحران باید اقدامات ضروری انجام داد که در این پژوهش هدف بررسی تغییرات فصلی الودگی هوای شهر اصفهان است. روش تحقیق بر اساس هدف، کاربردی عملی بر اساس ماهیت و روش: توصیفی تحلیلی است و می توان نتیجه گرفت: با وجود ایستگاههای سنجش آلودگی هوا که در مناطق مختلف شهر مستقر است و کنترل و نظارت بر ترافیک می توان امید داشت که هوای شهر در فصول پاییز و زمستان رو به بهبودی رود.کلیدواژه ها
الودگی هوا، شهر اصفهان، ایستگاه سنجش الودگی، افزایش جمعیت، بحرانمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.