بررسی تجمع زیستی فلزات سنگین (Zn, Cd, Pb) در رسوبات منطقه تالاب هورالعظیم
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی برنامه ریزی،حفاظت،حمایت از محیط زیست وتوسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: PCEPSD02_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 824
نویسندگان
کارشناس ارشد محیط زیست
چکیده
از مهمترین اکوسیستم های موجود اکوسیستم دریایی و ساحلی می باشند که با داشتن تنوع عظیمی از موجودات از جمله گیاهان ماهیان، پستانداران و ... در زمره با اهمیت ترین اکوسیستم ها جای دارند. تالاب ها به عنوان منابع طبیعی دست نخودره و بکر شناخته می شوند و بسیار مولد و دارای منافع مهمی هستند. از جمله مهمترین تالاب های موجود در منطقه خلیج فارس تالاب هوراعلظیم می باشد. این تالاب یکی از بزرگترین تالاب های دائمی آب شیرین در بین النهرین سفلی می باشد که در 150 کیلومتری شمال خلیج فارس واقع شده است. تالاب هورالعظیم به خاطر اهمیت فراوان و شرایط خاصی که از نظر زیست محیطی دارد مورد تهدید است. مطالعات زیادی در ارتباط با تالاب شده است. بکارگیری مواد منفجره مختلف و انفجارات آتشبارها و آتش سوزی های مکرر و استفاده از مواد شیمیایی جهت انهدام نیروهای طرف مقابل در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران صدمات جدی به هور داشته، در حال حاضرتوسعه کشاورزی در اطراف هورالعظیم که به ناچار با مصرف سموم کشاورزی همراه خواهد بود. ایجاد تأسیسات نفتی و حفر چاه های نفت، طرح توسعه میدان نفتی آزادگانف از جمله مخاطرات زیست محیطی برای هور است.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.