بانکداری الکترونیک،چالش ها و موانع گسترش آن در ایران

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: NCCEB02_074
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 863
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسرت آیت

استادیار گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات،دانشگاه پیام نور

مرضیه بهرامی

دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر،پیام نور شاهین شهر

چکیده

تجارت الکترونیک، پدیده ای جوان و شناخته شده می باشد. و با استفاده از اینترنت ، رشد قابل توجه ی داشتهاست. بانکداری الکترونیک یکی از محصولات اساسی تجارت الکترونیک است و زمینه ها و ابزارهای این تجارت همیشهدر حال به روزرسانی و تحول هستند. بنابراین باید کشور های خواهان پیشرفت برای رسیدن و همسو شدن با کشور هایپیشرو در این زمینه، برای سیاست های تجاری و اقتصادی خود تحقیق و برنامه ریزی انجام دهند. کشور ما ایران نیز ازاین قاعده مستثنی نیستبنابراین مساله ی اصلی و مورد بررسی در این پژوهش بیان مشکلات وموانع بانکداریالکترونیک در ایران و ارایه روش ها و پیشنهاداتی در جهت برطرف کردن این مشکلات و تطبیق سیاست ها بادستاورد های جهانی می باشد. روش انجام این پزوهش روش کتایخانه ای و از لحاظ ماهیت یک پژوهش کاربردی است.

کلیدواژه ها

انتقال الکترونیکی وجوه ،بانکداری الکترونیک،تجارت الکترونیک،اینترنت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.