مزایای سازه های حبابی در مقایسه با سازه های بتنی و فولادی در اقلیم گرم و مرطوب
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری
- کد COI اختصاصی: NCSDUS04_086
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1472
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی معماری، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، ایران.
استادیار، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، ایران.
دانشجوی کارشناسی معماری، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، ایران.
چکیده
ساختمان ها و زندگی در آن ها در طول دو دهه گذشته بسیار تغییر کرده است. با توجه به مسائل زیست محیطی، از قبیل گرم شدن کره زمین، افزایش گازهای گلخانه ای و نظایر آن توجه روز افزون برای به کار بردن مصالح و فن آوری نوین رویکرد ویژهای به خود گرفته است. با توسعه در زمینه مصالح، فرآورده ها و روش های ساخت ابداعی، حرکت به سوی ساختمان هایی با کارایی بالاتر و صرفه اقتصادی بهتر و سازگار با محیط زیست امری ضروری می نماید. در حال حاضر در آستانه نسل بعدی ساختمان ها هستیم؛ ساختمان هایی با درجات متعددی که کاملا رفتار اکولوژیکی دارند و قادرند با بهره گیری هوشمندانه از مصالح سازگار و عملکرد(Hi-Tech)تکنولوژی جدید، متناسب با شرایط محیط زیستی و اقلیم محیط می باشند. این نوآوری ها وظایف جدیدی را برای طراحان و معماران ایجاد می کند که از قافله پر سرعت تکنولوژی عقب نمانده و آن ها را درطرح های خود بکار گیرند. چهارچوب روش تحقیق، راهبردی ترکیبی است که در ابتدا برای شناخت از مطالعات تفسیری، در مرحله تحلیل و نتیجه گیری از روش تحلیلی استفاده شده است. ابزارهای تحقیق نیز روش مطالعات اسنادی و برداشت میدانی می باشد، و برای تجزیه و تحلیل داده ها از تصاویر، نمودارها و جداول استفاده شده است. در این مقاله، به معرفی سازه های حبابی همراه با مصالح بکار رفته در آن پرداخته و عملکرد و مزایای آنهادر اقلیم گرم و مرطوب را تحلیل نموده ایم. امید است که با شناخت این سازه های حبابی به صورت عملی ما معماران را در بکارگیری این سازه که مهم ترین مزیت آن ها بهینه سازی و مدیریت هوشمند انرژی است، ترغیب نمایدکلیدواژه ها
سازه های حبابی، مصالح و فرآورده نوین، انرژی، اقلیم گرم و مرطوبمقالات مرتبط جدید
- مطالعه عددی تاثیر شکل شکاف با هندسه جدید در میراگرهای شکافدار بر عملکرد لرزه ای اتصالات تیر به ستون
- انتخاب مکان بهینه احداث لندفیل شهری با لحاظ معیارهای ژئوتکنیک زیست محیطی در شهر کرمانشاه
- تبیین مولفه های موثر بر افزایش عمر تماشا
- تدوین استراتژیهای موردنیاز برای مدیریت بازاریابی موثر در ای ران مطالعه موردی شرکت کوچک خدمات فنی و مهندسی ساختمانی
- تبیین سازوکار اثرگذاری فضاهای مفصلی بر کیفیت زندگی در مجتمع های مسکونی براساس نظریه ادراک-رفتار برنامه ریزی شده
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.