کاربرد کنترلر متغیر فضای حالت با استفاده از رویت کننده در کنترل درجه حرارت بخارسوپر هیتر نیروگاههای بخاری
- سال انتشار: 1374
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC10_112
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2760
نویسندگان
سازمان برق ایران
چکیده
از آنجا که طراحی لوله های سوپر هیتر در محدوده خاصی انجام می پذیرد و نظر به اینکه افزایش درجه حرارت فلز لوله های سوپرهیتر از محدوده تعیین شده بشدت عمر لوله های و پره های توربین را کاهش می دهد . لذا یکی از مهمترین کمیتهای تحت کنترل در نیروگاههای بخاری درجه حرارت بخار سوپرهیتر می باشد . دقت و سلامت تجهیزات اندازه گیری و کنترلرهای مربوطه از اهمیت ویژه ای برخوردار است . در روشهای کنترل سنتی برای آنکه پاسخ قابل قبولی از درجه حرارت بخار خروجی سوپرهیتر در مقابل اختلالات و تغییر بار داشته باشند، لوله های مربوط به سوپرهیتر را به دو یا سه ناحیه کنترلی و همچنین دو یا سه نقطه تزریق آب اسپری تقسیم نموده و درجه حرارت بخار خروجی هر ناحیه را بطور مستقل کنترل کرده و بدین ترتیب برمشکل مربوط به تاخیر زمانی ناشی از طویل بودن لوله های سوپرهیتر تاحدی غلبه می کنند . در این مقاله سعی شده است نحوه کاستن تعداد این مراحل توضیح داده شده و سپس بهبود پاسخ سیستم کنترل بررسی گردد . یکی از راههای رسیدن به هدف فوق الذکر استفاده از کنترلر فضای حالت با استفاده از رویت کننده ( ابزرور ) که براساس تئوری کنترل مدرن بنیان نهاده شده می باشد . این روش مدرن نه تنها از تعداد نقاط تزریق آب اسپری می کاهد و در نتیجه هزینه سرمایه گذاری را کاهش می دهد بلکه از فرسودگی تجهیزات مکانیکی کاسته و عمر پره های توربین و لوله های سوپرهیتر را افزایش داده و همزمان کیفیت کنترل و پایداری بیشتر سیستم تحت کنترل را فراهم می کند .کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی پدیده خشکسالی در استان خوزستان با استفاده از شاخص بارش استانداردSPI
- طبقه بندی تومورهای مغزی از تصاویر MRI با شبکه کانولوشن و روش های آموزش انتقال
- افزایش راندمان یک مبدل ترکیبی توان بالا با استفاده از تکنیک ZCT در عملیات سوئیچینگ نرم
- GNRFET-based Voltage Controlled Ring Oscillator Using GDI NAND Gate
- مقابله با اثرات جدا شدنی ناگهانی توربین گازی از شبکه سراسری، با استفاده از سیستم فازی ریزش بار بر پایه شبکه عصبی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.