اثرتنش خشکی برفعالیت پراکسیداز وبرخی خصوصیات مورفولوژیک سورگوم
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی و مدیریت کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی پایدار
- کد COI اختصاصی: MEAENRS02_213
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 646
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد جیرفت
استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده
این تحقیق به منظور بررسی اثر تنش خشکی و کاربرد سوپرجاذب بر فعالیت آنتی اکسیدانی و همچنین برخی خصوصیات مورفولوژیک سورگوم (Sorghum bicolor L.) به صورت اسپیلت پلات و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی 93 در شهرستان رفسنجان به مرحله اجرا در آمد. تیمار های آزمایش شامل رژیم های آبیاری (100 ، 80 ، 60 ، 40 درصد ظرفیت زراعی) و مقادیر مختلف سوپرجاذب مقادیر مختلف سوپرجاذب نتایج نشان داد با کاهش میزان آب آبیاری از میانگین صفات کاسته شد و بین رژیم های مختلف آبیاری در تمامی صفات اندازه گیری شده تفاوت معنی داری وجود داشت. همچنین اثر تیمار سوپرجاذب به روی تمام صفات معنی دار بود به طوری که بیشترین مقدار صفات اندازه سوپرجاذب نیز برای تمامی صفات اندازه گیری × گیری شده از سطح 300 کیلوگرم سوپرجاذب در هکتار بدست آمد. اثر متقابل آبیاری شده معنی دار گردید. بطور کلی میتوان نتیجهگیری کرد که مصرف سوپر جاذب در سطح 300 کیلوگرم در هکتار در سطوح آبیاری کمتر از ظرفیت زراعی منجر به کاهش تنش اعمال شده به گیاه شده چرا که با خاصیت جذب رطوبت بالا گیاه را ب ا شرایط کمبود آب مواجه نساخته و متعاقبا شرایط بحرانی ناشی از کمبود آب از جمله افزایش گونههای فعال اکسیژن و فعالیت آنتی اکسیدانی در گیاه به وقوع نخواهد پیوستکلیدواژه ها
تنش خشکی ، پراکسیداز ، زئولیت ، سورگوممقالات مرتبط جدید
- An overview of the role of new technologies in wildlife disease monitoring and tracking
- Rehabilitation of companion animals following orthopedic surgery
- اهمیت جایگزینی کشت گیاه تریتیکاله در مقایسه با یونجه و ذرت در راستای توسعه کشاورزی پایدار در استان فارس
- اثر ضد میکروبی و ضدالتهابی عصاره ریحان و مرزه و بررسی رابطه سینرژیک انها
- گزارش وقوع همزمان آلودگی با جرب سارکوپتس و دمودکس در یک محل پرورش سگ در مازندران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.