عمل آوری داخلی بوسیله پلیمرهای سوپر جاذب آب تأثیر این روش بر ریز ساختار بتن

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین کنفرانس مصالح و سازه های نوین در علم مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: MMSCES02_047
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 800
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نعمت الله قرمزی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران- سازه، دانشگاه یزد

مهدی خدادادسریزدی

استاد گروه مهندسی عمران، دانشگاه یزد

محسن خواجه امینیان

استاد گروه فیزیک، دانشگاه یزد

چکیده

هدف این پژوهش اثر عمل آوری داخلی بوسیله پلیمر سوپر جاذب آب روی ریز ساختار بتن است. در این موضوع روشهای مطالعه ریز ساختار های بتن و ریز ساختار های بتن با عمل آوری داخلی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و نتایج حاصل با نمونه شاهد مقایسه خواهد شد. بطور خاص دستگاه میکروسکوپ الکترونی روبشی نیز مورد بررسی قرار می گیرد.چنانچه بتن نتواند تنش کششی ناشی از تغییرات حجمی را تحمل کند، ترک می خورد. عمل آوری باعث کاهش جمع شدگی بتن و در نتیجه کاهش تنش کششی در بتن مقید می شود؛ در ضمن با پیشرفت درجه هیدراتاسیون، مقاومت کششی بتن افزایش می یابد. لذا عمل آوری مناسب و بهنگام، از رشد شرایط مناسب برای ترک خوردن جلوگیری می کند.امروزه روش های مختلفی جهت شناسایی و آنالیز مواد وجود دارد که یکی از معروف ترین آنها، روش های میکروسکوپی می‏باشد. در این روش ها می‏توان تصاویر بزرگنمایی شده از نمونه به دست آورد. میکروسکوپ الکترونی روبشی که از گروه میکروسکوپ های الکترونی است، از معروف ترین روش های میکروسکوپی به شمار می رود که علاوه بر تهیه ی تصاویر بزرگنمایی شده، در صورتی که به تجهیزات اضافی مجهز شود می‏تواند برای آنالیز شیمیایی و دیگر بررسی ها نیز به کار گرفته شود.

کلیدواژه ها

میکروسکوپ الکترونی، ریز ساختار بتن، سیستم سیمانی، عمل آوری داخلی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.