بررسی و شناخت سیستم مدیریت انرژی در جهان نمونه موردیLeed
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
- کد COI اختصاصی: ICSDA01_1259
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 611
نویسندگان
دانشجوی دکتری، مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد اصفهان
دانشجوی دکتری، مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد اصفهان
چکیده
فعالیتهای مختلف اقتصادی و تولیدی در کشور ما یکی از مصادیق اسراف در مصرف انرژی در جهان به شمار می رود. ابتدایی ترین تمهیدات در جهت صرفه جویی در این زمینه جهشی عظیم در اقتصاد کشور را می تواند موجب گردد . یکی از بخشهای مهم در این زمینه طراحی و ساختمان سازی است که با بکارگیری فنون طراحی و ساخت می توان صرفه جویی قابل توجهی در مصرف انرژی داشته و در نتیجه آلودگی ناشی از آن را نیز به میزان زیادی کاهش داد.اهمیت صرفه جویی در مصرف انرژی در ساختمان بیش از بیش بر همگان روشن گردیده است. فعالیت در این زمینه ،در راستای تدوین مقررات ،استاندارد ها و راهنما ها درجهت بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان در تمامی نقاط جهان در حال انجام است. شایسته است که پژوهشگران در کشور به بررسی دستاورد های دیگر کشورها پرداخته و آنها را بومی سازی نمایند. در این پژوهش به بررسی و معرفی مدیریت در انرژی و طراحی محیطیLeed در ضمینه مدیریت در انرژی وطراحی محیطی برای توسعه محله های شهری پرداخته می شود. بر اساس قوانین موجود در لید برای ساخت و ساز ، سازندگان را به استفاده از قوانی سبز تشویق می کنند . به طور مثال کاهش دادن انرژی و آب مصرفی و بالا بردن کیفیت هوای درونی ساختمان. از این رو لید امیدوار است که با مشارکت که در توسعه شهری به وجود می آید اثر مثبتی بر تشویق سازندگان برای نوسازی محیط های شهری و کاهش انرژی های مصرفی ، کاهش استفاده از اتومبیل ، کاهش آلودگی آب های محیطی ، و افزایش فضاهای پیاده محور و بالا بردن کیفیت هوا و ساختن هر چه بهتر خانه های قابل سکونت برای تمامی اقشار مردم است . هدف ازین پژوهش شناخت وآگاهی بیشتر برای وضع قوانین و استانداردهایی برای واحد های همسایگی و توسعه محلی با رویکرد سه اصل مشترک رشد هوشمند ، شهر نشینی نوین ، و ساختمان سبز و دست یافتن به توسعه مطلوب محیط زیست در چهر چوب مدیریت در انرژی و طراحی محیطی ساختمان سبز می باشندکلیدواژه ها
پایداری انرژی ، مدیریت در انرژی ، ساختمان سبز ، Leedمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.