گرد و غبار و اثرات منفی آن بر سلامتی محیط زیست و اقتصاد
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
- کد COI اختصاصی: ICSDA01_1211
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2215
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
دانشجوی دکتری فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه دانشگاه کشاورزی تبریز
چکیده
آلودگی هوا از مهمترین مشکلات قرن اخیر و تهدید کننده سلامت انسانها تلقی میشود . ترکیبات و مواد مضر موجود در جو که به واسطهی پدیدههای طبیعی یا فعالیتهای آلوده کننده هوا توسط انسان به وجود میآید را آلودگی می- باشند که دارای عناصری های اولیه و اصلی هوا می ترین آلاینده ها از مهم نامند. ذرات معلق یا به عبارتی ریز گرد سازند به صورتی که تنفس آن 1 تا 3 درصد مرگ ومیر را هستند که بر سلامت انسان اثر گذاشته و زندگی وی را مختل می دهد.امروزه آثار زیانبار پدیده گرد و غبار مشکلات عمدهای برای ساکنین منطقه به وجود آورده است که کنترل افزایش می آن به عنوان یکی از مهمترین چالشهای پیش روی بشر به شمار میرود. پدیده گرد و غبار میتواند تاثیرات منفی بسیاری بر سلامت انسانها، محصولات باغی، کشاورزی و همچنین گیاهان و حیوانات بگذارد. این پدیده موجب از بین رفتن پوشش گیاهی میشود که شرایط محیطی و سلامتی انسان را دستخوش تغییرات جبران ناپذیری مینماید از این رو شناسایی پیامد- های ناشی از پدیده گردو غبار و روشهای مهار آن میتواند رهیافتی موثر جهت جلوگیری و کنترل این پدیده به شمار رود. بنا بر این با توجه به بروز متعدد این پدیده این مقاله که به روش مروری و با استفاده ازمنابع مکتوب کتابخانه ای تدوین شده است، تلاش دارد ضمن معرفی اثرات سوء ریز گردها بر سلامت، محیط زیست و اقتصاد به تشریح راههای مقابله و کنترل آن به عنوان ابزاری مفید جهت کاهش اثرات منفی این پدیده پرداخته شوذکلیدواژه ها
ریزگردها ، آلودگی هوا ، گردوغبار ، ذرات معلق ، آلایندهمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.