ارایه راهکارهای مدیریتی جهت کاهش آلودگی هوا مورد مطالعاتی شهر ارومیه
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
- کد COI اختصاصی: ICSDA01_1206
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1629
نویسندگان
عضو هیات علمی گروه محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
دانش آموخته کارشناسی مهندسی محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ایران
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تبریز دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ایران
چکیده
گسترش شهرنشینی و توسعه شهرها به همراه افزایش شتابان جمیعت و توسعه فعالیتهای صنعتی با مصرف بیرویه سوختهای فسیلی به شدت آلودگیها را افزایش داده است. مساله آلودگی هوا اگر یکی از حادترین مسائل ناشی از تمدن صنعتی نباشد، بدون شک از بغرنجترین آنهاست. هدف از مطالعه حاضر بررسی وضعیت آلودگی هوای شهرستان ارومیه، یکی از کلان شهرهای کشور طی 5 سال (از سال 1389 تا سال 1393 ) و ارائه راهکارهای مدیریتی در راستای حل معظل آلودگی هوا در این شهرستان میباشد. پژوهش حاضر از نوع توصیفی – تحلیلی میباشد که دادهها و اطلاعات آلایندههای برداشت شده طی 5 سال مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است که براساس شاخص آلودگی هوا مشخص گردید، در این میان سال 1391 نسبت یه چهار سال دیگر آلودهتر میباشد، که باتوجه به این اطلاعات در راستای کاهش میزان آلاینده- ها و آلودگی هوا راهکارهای مدیریتی از جمله؛ مدیریت مشترک با کشورهای همسایه شمالغربی برای کنترل ذرات در منبع انتشار، ایجاد کمربند سبز در اطراف ارومیه جهت مهار پدیده ریزگردها و کاهش CO2 منبع انتشار، ایجاد کمربند سبز در اطراف ارومیه جهت مهار پدیده ریزگردها و کاهش فضای سبز داخل شهری، بهینه سازی سیستم حمل ونقل عمومی و رعایت استانداردهای زیست محیطی در مدیریت حمل ونقل درون شهری، بهبود کیفیت سوخت و افزایش ایستگاههای CNG ، خروج وسائط نقلیه فرسوده از سیستم حمل ونقل شهری و ارتقای مدیریت ترافیکی، فرهنگسازی استفاده از عایقهای حرارتی برای بهینه سازی مصرف انرژی مؤثر بوده و ارائه گردیده استکلیدواژه ها
محیط زیست ، آلودگی هوا ، راهکارمدیریتی ، ارومیهمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.