پارامترهای موثر بر انتشار آلودگی هوا با رویکرد مدیریت کیفیت هوا
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
- کد COI اختصاصی: ICSDA01_1203
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1276
نویسندگان
هیات علمی دانشکده بهداشت، عضو مرکز تحقیقات بهداشت کار، دانشگاه علوم پزشکی ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی ایران
چکیده
آلودگی هوا به دنبال انتشارات منابع مصنوعی از طریق منابع ثابت و متحرک به صورت روز افزون در حال افزایش است. آلودگی هوا نه تنها بر روی سلامتی انسان، بلکه بر روی تمامی ابعاد و کیفیت زندگی بشر و محیط پیرامون او اثرنامطلوبی دارد و از این رو، کنترل آن از دغدغههای مهم دولت ها میباشد. یک نقطهی آغازین برای کنترل آلودگی، کیفیسازی انتشارات آزاد شده به داخل اتمسفر میباشد. توسعهی یک فهرست 1 انتشار کامل یک گام مهم در فرایند مدیریت کیفیت هوا است. قوانین و مقررات انتشار به طوری به فهرستهای انتشار هوا برای تعیین مقدار آلایندههایی که به اتمسفر رها میشوند، نیاز دارند. یک فهرست انتشار میتواند به کاهش اثرات آلودگی بر سلامتی انسان و محیط از طریق مورد استفاده واقع شدن به عنوان مبنایی برای یک برنامه پیشگیری آلودگی کمک نماید. مقادیر و انواع انتشارات میتوانند سالیانه بر اساس تغییرات اقتصادی ملل، فعالیتهای صنعتی، پیشرفتهای تکنولوژی، ترافیک و خیلی فاکتورهای دیگر تغییر یابند. از قوانین و مقررات آلودگی هوا و کنترل انتشارات میتوان به عنوان عوامل تاثیرگذار در کنترل آلودگی نام برد. در این مطالعه سعی بر آن است تا انواع انتشارات ناشی از منابع مصنوعی مورد مطالعه قرار گرفته و پارامترها وفاکتورهای موثر در تهیهی یک فهرست انتشار که در نهایت قابل استفاده برای مدلسازی آلودگی هوا میباشند، معرفی گردد. در این مقاله نشان داده میشود که وضعیت ترافیک، نوع و عمر تکنولوژی، کیفیت زیر ساخت جاده ها، کیفیت سوخت مصرفی و نوع انرژی مصرفی از مهمترین ملاحظات در انتشار آلاینده ها میباشد. همچنین، ضرورت مدلسازی انتشارات برای مدیریت کیفیت هوا نیز نشان داده میشود.کلیدواژه ها
آلودگی هوا، فهرست انتشار، برآورد انتشارات، انتشارات منابع ثابت و متحرکمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.