نقش پروبیوتیک های جدید در خوراک دام و طیور
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
- کد COI اختصاصی: ICSDA01_0784
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1457
نویسندگان
عضو هیئت علمی گروه میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
دانشجوی کارشناسی ارشد میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحداسلامی واحد اراک
چکیده
در طی سال های اخیر افزایش نگرانی در مورد استفاده مستمر و طولانی از آنتی بیوتیک ها و سایر محرک های رشد و اثرات زیان آورآن ها، متخصصین را بر آن داشته است تا روی به مصرف و ارزیابی پروبیوتیک ها بیاورند. این میکروارگانیسم ها ترکیبات میکروبی زنده ای هستند که مستقیماً به جیره غذایی دام و طیور اضافه می شوند و تاثیر بسیار مطلوبی برعملکرد، افزایش رشد و سلامت آنها دارند. پروبیوتیک ها نه تنها ایجاد بیماری نمی کنند، بلکه از تکثیر و رشد باکتری های بیماری زا نیز در دستگاه گوارش حیوانات جلوگیری کرده و موجب افزایش میکروفلور مفید در سیستم گوارش دام و طیور می شوند، بدین ترتیب نیاز به مصرف آنتی بیوتیک ها را نیز مرتفع می نمایند. مواردی که به عنوان پروبیوتیک استفاده شده اند شامل باکتری ها و قارچ ها از جمله لاکتوباسیلوس،بیفیدوباکتریوم، آسپرژیلوس اوریزا و ساکارومیسز سرویزیه می باشند. آنها د ر واقع علاوه بر اینکه سیستم ایمنی را تحت تاثیر قرار می دهند، بهبود تخمیر در شکمبه را نیز موجب می شوند. از مشکلات فراروی توسعه علمی پروبیوتیک ها دانش اندک در مورد پیچیدگی های محیط معدی روده ای و ناتوانی در شناسایی هزاران گونه بالقوه که بر میکرواکولوژی این مجرای موثر هستند، می باشد. مطالعات فعلی بر روی تاثیر پروبیوتیک ها بر لاکتوباسیل ها، بیفیدوباکترها متمرکزشده است، در آینده باید این توجه به جمعیت های میکروبی بزرگتر که تاثیرگذار هستند و ممکن است بر کارایی کلی پروبیوتیک نیز اثر داشته باشند، بسط پیدا کند.کلیدواژه ها
پروبیوتیک، دام و طیور، آنتی بیوتیک، جیره غذایی، میکروفلور، میکرواکولوژی،مقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.