چالشها و راهبردها در توسعه خوشه صنعتی چای استان گیلان
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
- کد COI اختصاصی: ICSDA01_0392
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 742
نویسندگان
دانش اموخته کارشناسی ارشد گروه مدیریت بازرگانی واحد رشت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت ایران
دانش اموخته کارشناسی ارشد گروه مدیریت بازرگانی واحد رشت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت ایران
استادیار گروه مدیریت صنعتی واحد رشت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت ایران
چکیده
در توسعه و پیشرفت اقتصادی، هر اندازه نگاه به حل مسائل از سطح بین المللی، ملی و بخشی به سمت منطقه ای و محلی پیش می رود، توجه به مزیت های ایجاد خوشه ها، از اهمیت ویژه ای برخوردار می شود. اگر رویکردهای گذشته تمرکز بیشتری بر اقتصاد کلان و همین طور بنگاه های بزرگ داشته اند، اینک کسب و کارهای کوچک و خرد مورد تأکید و توجه بیشتری قرار می گیرد. پژوهش حاضر عملکرد خوشه صنعتی چای در استان گیلان به عنوان بزرگترین تأمین کننده چای در کشور را مورد ارزیابی قرار داده و چالش های پیش روی توسعه خوشه صنعتی چای و راهکارهای برون رفت از آنها را بررسی می نماید. جهت نظرسنجی از ابزار پرسشنامه محقق ساخته بهره گرفته شد و پایایی آن نیز با استفاده از روش محاسبه آلفای کرونباخ مورد تأیید قرار گرفت. داده های حاصل از پرسشنامه ها از طریق نرم افزار SPSS18 تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که ذینفعان اعتقاد دارند که اجرای پروژه های توسعه خوشه چای، نتایج و اثرات مفیدی داشته است. ارتقاء دانش ذینفعان، ایجاد همگرایی بین ذینفعان خوشه، ایجاد انگیزه در تشکیل سندیکای کارخانجات برای همکاری همه جانبه با فرآیند توسعه خوشه چای، ارائه محصولات خوشه در نمایشگاه های تخصصی و تقویت رقابت سالم، از جمله عوامل مؤثر در پیشبرد طرح توسعه خوشه صنعت چای در استان گیلان برشمرده شدکلیدواژه ها
چای ، خوشه صنعتی ، توسعه خوشه صنعتی چای ، گیلانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.