بررسی مدیریت مىابع انسانی دربحران
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی سازه ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU02_1744
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 640
نویسندگان
کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل و نقل دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیر یت ترافیک دانشگاه علوم انتظامی
استادیار مدیریت ترافیک دانشگاه علوم انتظامی
چکیده
قرن بیست و یکم از منظر بسیاری از صاحبنظران قرن بحران ها نامیده می شود همچنین بحران حادثه ای است که در اثر رخدادها و عملکردهای طبیعی و انسانی به طور ناگهانی به وجود می آید . سختی و خسارت را به یک مجموعه یا جامعه انسانی تحمیل می کند و برطرف کردن آن نیاز به اقدامات و عملیات اضطراری و فوق العاده دارد . از طرفی یکی از ملزومات اصلی در زمینه میدریت بحران سطح بالای آمادگی و توانمندی نیروی انسانی مدیریت بحران است. تمرکز این مقاله بررسی مولفه های مختلف مدیریت بحران با رویکرد نظام مدیریت منابع است بدین منظور پس از مطالعه ادبیات موضوع و شناسایی مولفه های تاثیر گذار پرسشنامه ای بر اساس طیف لیکرت پنج گزینه ای تهیه شده و در اختیار خبرگان و صاحبنظران بخش راهور فاتب قرار گرفت و بعد از پاسخگویی به سوالات از طریق آزمون تی استیودنت تجزیه و تحلیل انجام گردید نتایج بیانگر این مطلب است که میانگین همه شاخص ها بیشتر از 3 بوده بنابراین تمامی گزینه ها از نظر پاسخگویان از اهمیت زیاد و خیلی زیاد برخوردار بوده اند که در این میان وجود فرهنگ تحصص محوری در فرایندمدیریت بحران بیشترین اهمیت را دارا می باشد و در اخر نیز دیگر گزینه های تاثیر گذار معرفی شدند.کلیدواژه ها
بحران، مدیریت منابع انسانی، راهور فاتب، آزمون تی استیودنتمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.