بهبود عملکرد سیستمهای خورشیدی با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی سازه ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU02_0993
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1013
نویسندگان
کارشناس ارشد معماری،
استادیار گروه معماری دانشگاه محقق اردبیلی،
دانشجوی دکتری فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل،
چکیده
استفاده از منابع تجدیدپذیر و جدید انرژی و ابداع روش های نوین در راستای استفاده از این انرژی ها و کاهش مصرف انرژی امروزه به علت بحران انرژی در دنیا مورد توجه بیشتر محققین است.یکی از راه حل هایی که اهمیت آن کمتر از یافتن منابع جدید انرژی نمی باشد،گسترش تجهیزات و مواد ذخیره کننده انرژی است. از مشکلات پیش روی تکنولوژی در این زمینه ، ذخیره انرژی به فرم مناسب است به نحوی که در موقع لزوم بتوان آن را به فرم مورد نیاز تبدیل کرد.یکی از روش های نوین و کارآمد در زمینه ذخیره انرژی حرارتی استفاده از مواد تغییر فاز دهنده می باشد. هدف مقاله ی حاضر معرفی مواد تغییرفازدهنده، بیان ویژگی های این مواد و کاربرد آن در کلکتورهای خورشیدی به منظور ذخیره سازی و مصرف بهینهی انرژی وکاهش حجم مخزن ذخیره میباشد. در دهه های اخیر، مواد مذکور و ویژگیهای منحصر به فرد آن در کشورهای پیشرفته مورد توجه قرار گرفته، این در حالی است که در کشور ما وجوه تحقیق و کاربرد آن ناشناخته مانده است. شناخت و به کارگیری مناسب این مواد در کلکتورهای خورشیدی، علاوه بر این که حجم مخزن ذخیره انرژی را تا 7/1 برابر کوچک میسازد، باعث ذخیرهی هرچه بیشتر انرژی از خورشید می باشد.کلیدواژه ها
محدودیت منابع ؛ موادتغییرفازدهنده؛ کاربرد مواد تغییرفازدهنده در سیستمهای خورشیدی؛گرمای نهانمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهکارهای مقاومسازی سازه های شهری در برابر زلزله و فرونشست زمین
- راهکارهای نوین برای کاهش هزینههای اجرایی و افزایش کارایی در شهرداری ها
- مدیریت و بهروزرسانی بانک های اطلاعات مکانی شهری با GIS در شهرداریها
- پایش سلامت پلها و سازه های شهری با سنسورهای IoT
- کاربرد زنجیره ارزش مکانی در شناسایی و اولویت بندی فرصت های سرمایه گذاری شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.