مصادیق ومفاهیم معماری پایدار در معماری مسکونی ایرانی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی سازه ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU02_0808
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 535
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان
چکیده
معماری سنتی ما دارای ویژگی های منحصر به فردیست که ضمن توجه به مسایل زیبا شناختی و حفظ محیط زیست پاسخگوی نیاز اقلیمی هر منطقه میباشد. در معماری پایدارساختمان خود را با شرایط اقلیمی تطبیق میدهد وارتباطی متقابل را با ان برقرار مینماید، امر مهم در این زمینه چگونگی ایجاد این تعامل میباشد. که این مهم را معماری سنتی ایران با مهارتی ویژه و با فنون و قواعد خاص در زمینه بهینه سازی انرژی، منابع طبیعی و هماهنگی ان با اقلیم حل کرده،که متاسفانه امروزه شاهد انیم که این مهارت ها و فنون به ورطه فراموشی کشیده شده است . هدف از نگارش این مقاله نشان دادن مصادیقی از معماری پایدار در معماری سنتی ایران است با این امید که به استناد این مطالب در پی راه حلی برای استفاده از الگوهای معماری سنتی ایران در طراحی بنا های نو بارویکرد معماری پایدار باشد.کلیدواژه ها
معماری پایدار،معماری سنتی،اقلیممقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.