ارزیابی آسیب پذیری دیوارهای برشی بتن مسلح با وصله پوششی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی سازه ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU02_0648
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 746
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشکده مهندسی دانشگاه ارومیه،
دانشیارگروه مهندسی عمران، دانشکده مهندسی دانشگاه ارومیه،
استادیارگروه مهندسی عمران، دانشکده مهندسی دانشگاه ارومیه
چکیده
نتایج مطالعات آزمایشگاهی اخیر و همچنین عملکرد دیوارها در زلزله های بزرگ نشانگر تاثیر نامطلوب وصله پوششی بر روی عملکرد غیرخطی دیوارهای برشی بخصوص در تغییرشکلهای بزرگ میباشد. یافته های آزمایشگاهی تمرکز آسیب در مقطع بالای وصله و کاهش ظرفیت جذب و اتلاف انرژی برای دیوارهای برشی در صورت وجود وصله را نشان می دهند. کارهای تحلیلی بسیار کمی در این خصوص انجام شده و میزان موفقیت این کارهای تحلیلی در پیش بینی رفتار واقعی مشاهده شده در آزمایشات نیز چندان مناسب نمیباشد. این مقاله مدلی برای بررسی عددی رفتار دیوارهای برشی با وصله ارائه مینماید. مقایسه مدل تحلیلی پیشنهادی با نتایج آزمایشگاهی نشاندهنده همبستگی خوبی بین نتایج تحلیلی و تجربی است. در پایان برای بررسی عملکرد دیوار برشی با وصله پوششی منحنیهای شکست برای یک دیوار ده طبقه ارائه میشود. برای محاسبه این منحنیهای شکست از نتایج آنالیز دینامیکی افزاینده استفاده شده است. این مطالعه نشان میدهد که تا محدوده دریفت طلب 2 درصد، وجود وصله منجربه افزایش نسبی احتمال گذر در طلب های بالا شده ولی در طلب های پایین منجر به تفاوت محسوسی در عملکرد نمیشود.کلیدواژه ها
دیوار برشی بتن مسلح، وصله پوششی، مدل تحلیلی، منحنی شکست، عدم قطعیت، آنالیز دینامیکی افزایندهمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.