مروری بر روش های پردازش سیگنال به روش زمان فرکانس در تشخیص خرابی سازه ها

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین کنگره بین المللی سازه ، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU02_0611
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1638
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

داود نریمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی زلزله،دانشگاه علم وصنعت تهران،

چکیده

در سالهای اخیر روشهای پردازش سیگنال زمان فرکانس توسعه بسیاری در عرصه های مهندسی، خصوصاً مهندسی - عمران برای تحلیل یک سازه برای بررسی سلامت آن پیدا کرده اند. آنالیز زمان فرکانس می تواند مولفه های فرکانسی سیگنال را شناسایی و ویژگی های متغیر با زمان آن را آشکار کند و یک ابزار موثر برای استخراج اطلاعات سلامت سازه شامل سیگنال های غیر ایستا می باشد. روش های آنالیز زمان فرکانس زیادی برای شناسایی خرابی سازه ها پیشنهاد و به کار برده شده اند. اینها شامل نمایش زمان فرکانس خطی و دوخطی(مثل تبدیل موجک ،توزیع های گروه کوهن و افاین)،تحلیل زمان فرکانس پارامتری تطبیقی (بر اساس تجزیه اتمی و مدل های میانگین متحرک کاهنده خودکار زمان فرکانس)،آنالیزهای زمان فرکانس غیرپارامتری تطبیقی(مثل تبدیل هیلبرت هوانگ ،تجزیه میانگین محلی ،و تفکیک انرژی) و طیف های مرتبه بالاتر زمان متغیر می باشند. این مقاله یک بررسی سیستماتیک روی 18 روش اصلی گزارش شده در بیش از 100 مقاله منتشر شده از سال 1990 می باشد. تعریف، مزیت ها و نقص ها، و کاربرد این روش های با ذکر مثال در اینجا ارائه شده است.

کلیدواژه ها

زمان- فرکانس، پردازش سیگنال، تشخیص خرابی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.