شناسایی محل خرابی در سازه های پیوسته با استفاده از ترکیب فیلترهای مکانی و تبدیل کرولت

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین کنگره بین المللی سازه ، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU02_0582
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 579
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نادر درویش زاده

دانشجوی ارشد سازه دانشگاه تحیلات تکمیلی صنعتی کرمان

پیمان ترکزاده

استادیار دانشگاه تحیلات تکمیلی صنعتی کرمان

چکیده

در چند دهه اخیر با استفاده از تبدیلات نویت از جمله تبدیل موجک ، تبدیل کانتورلت و تبدیل کرولت و پردازش ویژگی های فرکانسی سازه به تشخیص سلامت آن پرداخته شده است در این مقاله سعی شده است با تلفیقی از پردازش در حوزه مکان و فرکانس به شناسایی شکل دقیق و محل خرابی سازه های پیوسته پی برد . با شبیه سازی خرابی یک دال بتنی به عنوان یک فحه خمشی و آنالیز مودال آن با روش های عددی و اعمال فیلتر آشکار ساز لبه Marr-Hildreth در حوزه مکان بر پاسخ آنالیز و سپس انتقال به حوزه فرکانس با اعمال تبدیل کرولت در نرم افزار متلب و بهره گیری از خصوصیات فکرانسی این حوزه به وجود محل و شکل ترک در سازه های پیوسته پرداخته شده است ترک های مورد مطالعه دارای اشکال متداول در سازه های بتنی از جمله خطی، زیگزاکی و ضربدری می باشند در ادامه همچنین به بررسی اثر مقیاس های مختلف کرولت در تشخیص خرابی و مقایسه شاخص های مختلف پرداخته می شود نتایج بصری گویای اثر توام چنین فیلترهای مکانی و تبدیلات فرکانسی ناهمسانگرد در تشخیص بافت آسیب دیده سازه های بتنی می باشند.

کلیدواژه ها

ترک، صفحه خمشی، Marr-Hildreth، کرولت، مقیاس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.