مطالعه مقایسه ای مدل های مشخصه فشاری برای بتن تحت بارگذاری یکنواخت و دوره ای رفت و برگشتی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی سازه ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU02_0522
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 540
نویسندگان
کارشناس ارشد عمران گرایش سازه، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه رازی، کرمانشاه
استادیار گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه رازی، کرمانشاه
چکیده
استفاده از روش شبیه سازی محاسباتی برای پیشبینی رفتار غیرخطی سازه های بتن آرمه تحت بارگذاری دوره ای رفت و برگشتی مستلزم دردست داشتن مدلهای واقعی تنش-کرنش مصالح (بتن و فولاد) میباشد. مدلهای براساس تئوری الاستیسیته غیرخطی شامل مدلهای ساده شده ای هستند، که به صورت فرمولهای ریاضیاتی(براساس نتایج آزمایشگاهی بتن تحت بارگذاریهای مختلف)، درآمده اند. این مدلها پیچیدگیهای سایر مدلها را نداشته و در حالات تنش تک محوره میتوان بهراحتی از آنها استفاده نمود. در این مقاله به منظور شناخت و پیش بینی رفتار بتن تحت بارگذاری فشاری دوره ای رفت و برگشتی تعدادی از مهمترین مدل های مشخصه براساس تئوری الاستیسیته غیرخطی بتن مورد مطالعه قرار گرفت. که این مدل های مشخصه رفتار بتن در حالت بارگذاری یکنواخت و دوره ای فشاری را درنظر می گیرند. برای مدل سازی هریک از مدل های مشخصه مورد بحث در این تحقیق برنامه ای به زبان فرترن نوشته شد. در ادامه منحنی های پوش فشاری و دوره ای رفت و برگشتی برای این مدل ها به دست آمده و با نتایج آزمایشگاهی مورد مقایسه قرار گرفت. در نهایت براساس مقایسه های انجام گرفته، می توان بهترین مدل را که بیشترین تطابق را با نتایج آزمایشگاهی دارد به عنوان مدلی مناسب جهت شبیه سازی رفتار بتن تحت بارگذاری یکنواخت و دوره ای فشاری پیشنهاد نمود.کلیدواژه ها
شبیه سازی محاسباتی، مدل های مشخصه برای بتن، بارگذاری دوره ای فشاری، مدل های براساس تئوری الاستیسیته غیرخطی، رفتار تنش- کرنش بتن، منحنی پوش فشاریمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.