اصول و فلسفه حاکم بر طراحی ورفتار انواع مهاربند های واگرا
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی سازه ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU02_0514
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1055
نویسندگان
دانشجوی ارشد سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد
چکیده
مقاومت هر سازه در برابرزلزله به نوع ساخت سازه که دربه کار گیری اصول و دانش مهندسی درحوزه طراحی و اجرا ی آن و به بزرگی وویژگی های خاص هرزلزله بستگی دارد. قابهای مهاربندی برون محور دارای سختی و شکل پذیری مناسبی می باشند . در این قابها مهاربند تامین کننده سختی سازه و لینک (تیر پیوند) باتوجه به مقدار طول آن تامین کننده شکل پذیری میباشد . در این تحقیق به جهت افزایش اطلاعات طراحان محترم سازه از رفتار و فلسفه طراحی این نوع مهاربند سعی شده در حد توان رفتار ونکات ریز طراحی وفلسفه اجرایی این نوع مهاربند ها با توجه به موارد آیین نامه آمریکا 2010 (AISC) پرداخته شود. تا مهندسین طراح را در درک رفتار بهتر و مزایا و علی الخصوص موارد مغایرتی به وجود آمده بین طرح و اجرای بکار گیری این نوع مهاربند هارا به خوبی مدیریت وقضاوت نمایند و با درایت وآگاهیودانش بیشتر دست خود را در بکار گیری انواع این نوع مهاربند باز گذاشته و صرف استفاده از مهاربند واگرا با لینک افق محدود ننمایند.کلیدواژه ها
مهاربند واگرا ، تیر پیوند ، طراحی ، خطاهای اجراییمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.